4-5-6 hetesek, akik még az elején vannak, hogy telik a napotok? Mit csináltok?
Bőven dolgoztam még, úgyhogy nekem sem volt ilyen gondom.
Netezz, nézz sorozatot, filmeket, rendezd a lakást, olvass.
Igaz, én pont 3 éve voltam ennyi idős terhes, de semmit nem csináltam másképp, mint pl 2 hónappal korábban. Dolgoztam, otthon meg az otthoni teendőket csináltam.
Miért kellene bármit is másképp csinálni???
Utolsó: ha hosszú már a munkaviszonya, akkor tök mindegy a juttatások szempontjából, hogy dolgozik, vagy otthon csücsül terhesség idején táppénzen.
Nem lehet Nemetorszagban terhesen dolgozni???? Ezen most nagyon meglepodtem. Soha nem hallottam meg ilyet...
Igy tenyleg uncsi lehet. El sem tudnam kepzelni, hogy 9 honapig ne csinaljak "semmit"!
Varrj, köss, süss, főzz.
Vagy netezz, olvass HASZNOS cikkeket, hogy felkészülhess a terhességre, szülésre.
Igen, van ilyen hogy nem lehet dolgozni terhesen, mert a munkáltatók nem vállaják a felelősséget, hogy bármi baja lehet a babának illetve neked.
Nem azt mondom, hogy mindent tudok a várandóségról, de azért nem jelent nekem újdonságot a várandóság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!