Hány hetes terhes lehetek és mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Február 5 én volt az utolsó menzi kezdő napja, 15-én próbálkoztunk először védekezés nélkül, 19 volt peteérésem, teszt szerint terhes vagyok, mikortól számoljam?2010. márc. 9. 08:25
1/9 anonim válasza:
Február 5-től kell számolni a terhességet. Ez alapján ma vagy 4 hét, 4 napos :)) Gratulálok! Orvoshoz a 7. hét körül érdemes menni, akkor már általában van szívhang is. Itt mindent pontosan ki tudsz számolni: [link]
2/9 anonim válasza:
Gratulálok!Február 5 től számold,az orvos is a szerint számolja a heteket.4 és fél hete lehetsz,szerintem várd meg a 6 hetet,addig nem sok mindent lát a doki.30 hetes kismami
3/9 anonim válasza:
utolsó menzesz első napjától számolják.ha van pozitív teszted,szerintem menj el orvoshoz,hogy meglássák,jó helyre ágyazódott-e be a baba.szívhang még nem valószínű hogy lesz.gratulálok!
4/9 anonim válasza:
Szia!
Az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet, tehát akkor 4 hetes és 4 napos vagy :), (péntek a fordulónapod).
Gratulálok! Boldog babavárást! :)
17 hós kislány anyukája
5/9 anonim válasza:
Az utolsó mensi első napjától számolják, menj el dokihoz minél előbb!!!!
6/9 A kérdező kommentje:
De fizikailag nem lehetek annyi hetes mert csak 15 én próbálkoztunk védekezés nélkül előtte lehetetlenség:))
2010. márc. 9. 08:33
7/9 anonim válasza:
igen, fizikailag nem vagy annyi idős terhes, tehát az embrió csak 2 hetes, de mindig az utolsó mensi első napjától számolják a terhességet, és azt veszik alapul!
amúgy gratulálok!
31 hetes km
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 9. 08:43
9/9 anonim válasza:
A 40 hét terhesség is úgy jön ki, hogy kb 38 hét valódi terhesség + 2 hét, ami a megtermékenyítés és a mensi között van. Próbáld meg megszokni ezt a számítást, mert a terhesség folyamán az összes időhöz kötött vizsgálatnál ezzel kell majd számolnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!