Ki van irva valaki június 18ra? Szülésre? és esetleg a soteII-n?
Bátorkodtam írni, én júni 5-re vagyok kiírva. És a II. női klinikára(sote). egész jól érzem magam, csak az éjszakákkal vannak gondok. Kislányt várunk.
Te hogy vagy??
És milyen nemű a pocaklakód?:)
Szia, én június 20-ra vagyok kiírva, de nem Pesten szülök majd, hanem Salgótarjánban.
A baba jól van, mozog elég sokat, főleg este, egyre erősebbek a rúgásai. Én viszont már jóval fáradékonyabb vagyok, mint eddig. Naponta sétálok, de hamar fáradok :(
Holnap megyek a terheléses vércukor vizsgálatra, amitől nagyon tartok (tű-fóbiám van), de azon is túl kell esni.
Nekem a derekam elég sokat fáj és a fejem is, de terhesség előtt is migrénes voltam :(
Te hogy vagy?
Mi a neveken filozunk a Párommal, még nem tudni hogy kisfiú lesz-e vagy kislány. Jövő héten megyünk 4D ultrahangra, remélem ott kiderül majd. Ti már tudjátok a nemét? :)
sziasztok!
ha gondoljátok felvehetjük a kapcsolatot és beszélgethetünk msn vagy ilyenek!én 2 hete voltam 4d-n és egyből megmondták hogy kifiam lesz!nekem is elégerőteljesebb rúgások vannak már!mondjuk két napja elég lustika!ne féljél a terhelésestől mindenki túlparázza pedig sztem egyáltalán nem rossz:D és ráadásul itt veszik le a legkevesebb véredet!legalább is nekem!Az első válaszolónak üzenem hogy örülnék ha irna ha még ugy is néz ki hogy nem fogunk találkozni!kiváncsiságból bisztosan lesz pár száz kérdésem:)mert én egyre jobban rávagyok parázva!ti hogy viselitek!nekem szinte mindennap eszembe jut hogy már csak 3 és fél hónap!első babátok?vettetek már v.mit?
Első vagyok.
Én érdekes módon nem is a szüléstől félek, mert azzal úgy vagyok minek féljek, amikor már jönnek a fájások, akkor már nem fogok azzal foglalkozni hogy félek, hanem azzal hogy megfoghassam és túl legyek a fájdalmakon! Amitől tartok, hogy bent kell maradnom a kórházba, kiráz a hideg ha rá gondolok. (kórház iszonyom van)
Venni még nem vettünk semmit, csak kinéztük a boltot, meg elmentünk körbenézni. Találtunk egy babanagykert ahol lehet magán személynek is vásárolni, és babakocsitól kezdve jóformán mindent meg tudunk ott venni, nagyon jó áron.
Kinél fogsz a II.en szülni?
Ha gondolod szívesen fogadok privát mailt. És későbiekben tudunk beszélni...
Szia, második vagyok.
Sajnos nem hiába tartottam a tegnapi vérvételtől, nem is tudták elsőre levenni az 5 kémcsővel, csak 1,5 kémcső jött le, utána leállt én meg elájultam. Kis pihenő, fekvés, víz, utána másik karból újra vérvétel, újabb ájulás-közeli élmény. Utána a cukros víz. 2 óra múlva újra vérvétel, az már jól ment. Na ez van, nem bírom a vért és a tűt :(((
De jó, hogy Ti már tudjátok, hogy kisfiú lesz! És mi lesz a keresztneve?
Mi kedden megyünk, akkor remélem kiderül. A nagyszülők kislányt szeretnének, a a Párom fiút, nekem - úgy érzem - mindegy.
Én a 17. héten egy aukciós oldalon megvettem a ruhákat az első 2-3 hónapra. Babakocsi, kiságy, pelenkázó és mózeskosár van a Párom családjában, azokat nem veszünk. Fürdetőkádat nézegettem, azt kell még venni és apróágokat, cumisüveg, stb. Egyelőre ebben a hónapban a 4D-t fizetjük, úgyhogy majd áprilisban folytatjuk a vásárlást.
Nekem a baba esténként rugdos, és reggel, napközben elég keveset érzem.
Ti mennyit szedtetek fel eddig? Én 8 kilot. Az soknak számít?
Második vagyok, és az kimaradt az előbb, hogy igen, első baba lesz. A Párom 32 éves, én 31 vagyok. Ti?
Szülés: már csak 3 hónap, nem 3,5 :))) Én is nagyon de nagyon félek, nálam lehet császár lesz mert a szemem 4 dioptriás. De azt gondolom, egy császár kiszámíthatóbb folyamat mint egy sima szülés. De majd az orvos dönt. Akár így, akár úgy, én félek tőle. Persze a babát meglátni biztosan felejthetetlen élmény és utána már másképp látja az ember a dolgokat.
Első vagyok, ismét. :-)
Én napközben is elég sokat érzem mocorogni a drágámat. Éjjel is sokat kidugdossa kicsi testrészeit. Volt egy 5 nap hogy alig mocorgott, aztán rögtön orvos, de midnen renben volt. Mi e hó közepétől tervezzük a vásárlást. a Pelenkázón és a kiságyon kívül, mindent meg kell vennünk, ezt is meg kéne de édesapámék asztalosok és megcsinálják. :-) Így olyan lesz amilyet szeretnénk.
Párom 30 én 19 vagyok.
Ja és mi kislányok leszünk.:-)
én 20 éves vagyok!sebastiannak fogják hivni a kis babómat!
nekem elég kveset mocorog a babym már 3 .napja de menyugtat hogy azért érzem!rám is inkább éjszaka jönnek a rugik!nekem még csak most kezdett el nőni a pocim!és 3 kilot hiztam!nyugi sztem nem sok va aki nállam fiatalabb és már 10kilonál tart de ez az állapot nem a fogyokuráról!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!