Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamák, van közöttete...

Kedves Kismamák, van közöttetek olyan, aki most magzatvíz-vizsgálat eredményre vár?

Figyelt kérdés
Hogyan foglaljátok le magatokat? Mennyit idegeskedtek? A pozitív vagy a negatív gondolatok vannak többségben?
2010. márc. 8. 18:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia.Igaz én nem most várom szerencsére már túl vagyok rajt,de én decemberben voltam ugyan ebben a cipőben,és december 22-én kaptam meg az eredményt.Gondolhatod hogy milyen remegő kézzel bontottam ki.Na de hogy a kérdésedre válaszoljak:Én csak pozitívan gondolkoztam és bíztam benne hogy egészséges lesz a babám.Rengeteget sétáltam találkoztam ismerősökkel akikkel sokat tudtam beszélgetni más témáról,na és szerencsére szeretem a jó filmeket és kimerítettem az ithoni filmtárat is.Ja és azt sem felejthetem el hogy az időm nagy részét a 7 éves fiam foglalta le.Az eredményem jó lett és ismét fiam lesz.Csak kitartást tudok neked kívánni mert tudom hogy min mész most keresztül.
2010. márc. 9. 06:36
 2/3 anonim válasza:

Szia!Én március 18-án megyek az eredményért.Próbálok nem gondolni rá,de nagyon nehéz.Iszonyú pesszimista vagyok alapból is,így ez még rosszabb.Szerencsére elég jókat tudok aludni nappal is és ez mindkettőnknek jót tesz.Folyamatosan figyelem,hogy mocorog és talán ez nyugtat meg a legjobban.

Mikorra várod az eredményt?

2010. márc. 11. 09:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!

Nekem március 30-án lesz eredmény. Én is azt figyelem, hogy mozog -e a baba, szerencsére nagyon virgonc, ez vigasztal valamennyire. Próbálok pozitívan hozzáállni, de néha eluralkodik rajtam a félelem. Nem is bírnám ki ép ésszel, hogyha elveszíteném ezt a babát...

Kívánom mindannyi, ilyen helyzetben lévő női társamnak a legjobbakat! Reméljük, hogy nem lesz gond.

2010. márc. 12. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!