Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelezhet problémát ha nem...

Jelezhet problémát ha nem vagyok rosszul?

Figyelt kérdés
Az utolsó menstruáciom alapján 6 hetes terhes vagyok. Két tesztet is csináltunk, ami pozitív lett, azonban azon kívül hogy gyakran járok pisilni, és megnőtt a mellem nem érzek semmit. Se émelygés, se hányás, se szagundor. Aki tud a babáról, mindenki azt mondja, hogy szerencsés vagyok, de én kicsit aggódom. Lehet valami baj, hogy nem érzek semmit? Kedden megyek dokihoz, de addig is jó lenne hallani egy-két tapasztalatot.

2015. aug. 9. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Na ne már! Rengeteg nőnek nincsenek terhes tünetei. Nekem sem voltak; nem lettem kívánós, nem undorodtam meg semmitől, nem émelyegtem, fittebb voltam a 9 hónap alatt, mint bármikor előtte. Semmi gond nem volt.
2015. aug. 9. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél 9 hetesen volt először tünetem, savas hányás... ne akard! :P

Még utána sem volt sokáig semmi más, pedig ikreket vártam!

2015. aug. 9. 08:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, egy kicsit megnyugodtam. Első baba, szóval semmi tapasztalatom nincs, és akikkel eddig beszéltem mind azt kérdezték hogy rosszul vagyok-e már, mert hogy ők ilyen meg olyan rosszul voltak, és már kezdtem magam furán érezni, amiért semmi bajom.
2015. aug. 9. 09:43
 4/7 anonim ***** válasza:

6 hetesen ugyanígy voltam, mellfeszülés, gyakori vizelés. Na de a 8. Héttől... Hányás, hányinger mindentől,rossz közérzet, fejfájás.

Ha te ezt mind megúszod akkor ne azon idegeskedj,hogy lehet baj van,hanem inkább annak örülj,hogy ebből kimaradsz :)

2015. aug. 9. 10:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ne aggódj. Nekem egyik terhességemnél sem volt semmiféle rosszullét, se szagundor, se semmi, a mellfeszülést leszámítva.
2015. aug. 9. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

9 hetes vagyok, tüneteim: eddig semmi édeset nem tudtam megenni,fáj a mellem, és aluszékony vagyok. Ennyi. Semmi hányás, semmi undor (csak az édestől). És hasszurka. Nem valami sok, de a doki azt mondta, örüljek neki.

2015. aug. 10. 10:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Tegnap voltunk a dokinál és úgy néz ki minden rendben van. :)
2015. aug. 12. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!