Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lett büdös a vizeletem?

Mitől lett büdös a vizeletem?

Figyelt kérdés
Olyan a szaga, mint amilyen a férfiak vizelete szokott lenni, de annyira nem átható. Ez azt jelenti, fehérje lehet benne? Nem mindig ilyen, csak napi 2-3 x veszem észre. 23 hkm
2015. aug. 7. 21:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én kérnék egy vizeletvizsgálatot hétfő reggel... Ha más nem, egy gyors védőnős tesztelésre azért beugranék. Nekem csak pár reggel volt erős a pisim, gyulladás miatt, és gyógyszert kellett szednem.
2015. aug. 8. 06:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Gyogyszerektol tényleg lehet ilyen de ha semmi újat nem szedsz, akkor lehet van benne valami. Jobb ha megnézik legalább egy tesztcsíkkal és úgyis laborba utalnak ha van benne valami. Nincs panaszod?
2015. aug. 8. 08:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon izzadok, kikeszit a meleg. Bár ez talán nem is a terhesség miatt van, mert piszok meleg van amúgy is. Lábam nem dagad, vernyomasom eddig rendben volt, de sajnos nem tudom itthon mérni.
2015. aug. 8. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Ma munkanap van, menj el a védőnőhöz és nézesd meg, vagy a gyógyszertárban is kapni vizelet tesztcsíkot, ha nem tudod elérni a védőnődet.

A férfi pisit én sem értem. Nekem is volt pár pasim és a családban is van pár, de soha nem éreztem, ha utánuk mentem pisilni, hogy más szaga lenne. A vizelet az vizelet szagú, ha ne iszol eleget akkor lehet áthatóbb szaga, de ez nőknél is így van. Max alapesetben a férfi vizelet szagát attól érzed másnak, mert a tiédet már megszoktad, ahogy mondjuk esetleg a székletét is. De ez mindegy nem ide tartozik.

Menj vegyél egy tesztcsíkot és ha "gond van" akkor hívd a védőnődet vagy nőgyógyászodat.

2015. aug. 8. 11:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Hjaj 2 gyógyszertárban és a gyógyászati boltból is elhajtottak, nincsen sehol :(
2015. aug. 8. 12:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Esetleg Dm, rossmann, tegnap én mindkettőben láttam nálunk (vidéki kisváros)
2015. aug. 8. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!