Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fontos! Norcolut...

Nagyon fontos! Norcolut szedése közben lett vki babás? FÉLEK bővebben lent

Figyelt kérdés
Norcolutot szedek a rendszertelen ciklusomra. De már 1,5 hete várom, hogy megjöjjjön, máskor két nap után már véreztem. Csináltam egy tesztet, és pozitív lett, aminek nagyon örülök, mert évek óta várunk rá. DE! Úgy hallottam, hogy a norcolut nem tesz jót a terhességnek, mert ha abba hagyom a szedését, akkor a hormon szint nagyon lecsökken, és elvetélek. :( Most mit csináljak, nincs fogadott orvosom akihez tudnék rohanni, vagy egyből hívni. Holnap megyek sztk-ba. 100%, hogy elfogok vetélni ugye? :(
2010. márc. 8. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Mindenhol van nőgyógyászati ügyelet!!!Irány oda!!!Nem lesz baj!!!Ne aggódj!Kapsz másik gyógyszert ami segít fenntartani a terhességet!!!Nyugi!!!
2010. márc. 8. 11:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Menj az ügyeletre MOST, és a Norculotot le kell cserélni Utrogestanra!!! AMi szintén progeszteron, tehát fent marad a szint, és nem lesz vetélés! Csak indulj már!!! :)

És majd jelentkezz, hogy mit mondtak!

28 hetes kismama

2010. márc. 8. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, igen! Én!

Én is rendszertelen ciklusra kaptam és a 10 napos kúra végén derült ki, hogy már ott a babó. Én is meg voltam ijedve, de a doki megnyugtatott, hogy a babának ettől nem lehet semmi baja, most vagyok már a 31. hétben és eddig minden rendben van.

Ha gondolod írj nyugodtan privit!

És ne idegeskedj!

2010. márc. 8. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!