Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második gyermeket váró, vagy...

Második gyermeket váró, vagy kétgyermekes anyukák, hogyan hatott érzelmileg a második baba érkezése, vagy várása az első gyermeketekkel való kapcsolatotokban? Mit éreztetek? Ugyanúgy szeretitek a második kicsit is mint az elsőt?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 7hetes terhes a második gyermekemmel.Más érzések kavarognak bennem,mint az első terhességem idején.Kicsit aggódom,mert a kislányomat nagyon szeretem,és nem tudom,hogy fogom-e úgy szeretni a másodikat is.Lehet az miatt érzek így,mert nálunk a testvéremet jobban szerették a szüleim mint engem,mondjuk ott én voltam az idősebb.Nem szertném,hogy az én gyerekeim is ilyent éljenek át,amit én éltem át gyerekként.Mái napig is a hugom a kis kedvenc.Én szeretném mindkettőt egyformán szeretni,mert nem szeretném ,hogy féltékenyek legyenek majd egymásra.
2015. aug. 7. 12:37
1 2
 11/11 Anasztázia22 válasza:

Szia. Én most olvasom nagyon sajnálom. Én tavaly vesztettem el ugyanezek voltak a gondolataim bizonytalan voltam pedig szerettük közben bizonytalan is voltam. Nekem is lelkifurdolásom volt, hogy ezért de a Nőgyogyi is mondta, hogy betegség miatt mennek el. És azt hiszem akkor nem volt itt az ideje hogy jöjjön mi is a lányunkat rettentően vártuk és szerettük volna.

Idén Áprilisban összejött és nagyon várjuk a nővére is már 21 hetes vagyok😊

Te jól vagy? Rendbe jöttél? Sikerült a tesó?

aug. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!