Hogy kell kiszámolni, hogy hány hetes kismama vagyok? A megfoganástól, vagy az utolsó mensi napjától számítjuk? Hogy számítják az orvosok?
Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 19:53
2/7 anonim válasza:
Az utolsó mensi első napjától számítják!
3/7 anonim válasza:
itt csak megadod az utolsó mensi időpontját és kiszámolja neked hétre-napra pontosan :)
4/7 anonim válasza:
Olyan jól tudod, mikor fogantál meg? Csak egyszer szeretkeztetek?
5/7 anonim válasza:
Rendszeres nemi élet mellett kizárt, hogy tudhatnád a fogantatás időpontját! Utolsó menstruáció 1. napjától kell számítani. Erre fog rákérdezni az orvosos is és ez a dátum fog szerepelni végig minden terhességgel összefüggő orvosi papírodon.
6/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak: IGEN, TUDOM!!! Mivel már felfedezték az ovulációs tesztet is, ha nem tudnátok!!!! A többieknek köszönöm a választ
2008. szept. 6. 12:19
7/7 anonim válasza:
Szia!igen az utolsó menszi első napjatol szamoljak ami szerint én 9hetes vagyok de uh.szerint csak a 8-ikban ugyhogy ezt nem lehet ennyire biztosan kiszámitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!