Mik a terhesseg elso jelei? (A menseszen kivul)
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 13:36
1/8 anonim válasza:
mellfeszülés, idegesség, később émelygés, hányás
2/8 anonim válasza:
Nekem: enyhe székrekedés, szaporább pulzus, idegbaj, mell enyhe fájdalma, de nem keményedik be, ahogy máskor menzesz előtt szokott.
3/8 anonim válasza:
Menzi körül nekem egyedül szapora pulzus volt. Minden más csak sokkal később.
4/8 anonim válasza:
Hát nekem semmi, csak mellfeszülés.
5/8 anonim válasza:
Nekem az émelygés volt, minden más később jött. Minden alkalommal.
6/8 anonim válasza:
Mellfeszules, fejfajas, faradsag, meg fog jonin erzes.
7/8 anonim válasza:
Én most tudtam meg, hogy 6 hetes terhes vagyok. Eddig a tünetek:
- az előző mensim nem élénkpiros volt, csak barnázás
- múlt héten 1x volt reggeli rosszullét
- olyan vagyok, mint a lepkefing (bocsi), sokszor arra nincs erőm, hogy addig leüljek a párom mellé, míg ebédel, jobban kívánom a fekvő pozíciót
- emiatt rengeteget is alszok
- gyomorégés (sosem volt - először azt hittem infarktusom van:D)
- ha gyorsabban állok fel, elsötétül minden és vissza kell ülnöm
Kb. talán ennyi :)
8/8 anonim válasza:
Nekem két gyereknél is a legelső tünetem az súűrű és idegesítően állandó pisiinger volt. Semmi más változást nem éreztem hetekig, de ez egyértelműen változott a legelején. Mondjuk én tudtam is, hogy terhes vagyok, ovulációhoz nézve teszteltem, nem mensihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!