Meg lehet különböztetni a folyást és azt, ha magzat víz szivárog vagy jön? mi a különbség? mindig fehér színű volt a folyásom, most viszont átlátszó és kicsit több mint szokott. válaszokat köszönöm 13hkm.
lehet kapni magzatvízszivárgást jelző betétet
amúgy a magzatvíz teljes olyan érzés, mintha bepisilnél(csak nem tudod visszatartani és csorog)
Nekem pár hete volt egy olyan,hogy szó szerint kibuggyant belőlem egy hatalmas adag színtelen,szagtalan cucc.Rögtön hívtam szülésznőm aki azt mondta figyelgetni kell és ha több jön irány a doki,de akár a felgyülemlett folyás is lehet az ami kiürül hirtelen.
Kicsit undi lesz de azt mondta még,hogy úgy tudom ellenőrizni még,hogy a magzatvíz sós ízű....szóval ha nem vagyok finnyás akkor nyaljam meg és ha erőteljesen sós akkor esélyes.Ha nem akkor folyás...
Tegyél be egy zsepit vagy valamit a bugyidba és figyeld,hogy ázik e.
25hkm
Hát, ez így nehéz, mert nekem volt annyira bő folyásom a terhesség alatt (nekem a végén, olyan 37 hetes lehettem), hogy nem tudtam visszatartani és csorgott, és a bő folyás sok esetben jellemző a terhességre.
Én is azt hittem, hogy szivárog a magzatvizem. Én azt javaslom, hogy menj el az orvoshoz, vizsgáljon meg ő, mondja ki ő, hogy mi ez és mitől van, az a legbiztosabb.
A betét nekem nem vált be, csak jobban elbizonytalanított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!