Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vallalnatok az 5. babat? Van...

Vallalnatok az 5. babat? Van erre jo megoldas?

Figyelt kérdés
17,16,13 es 11 honapos gyermekeim vannak. A pici miatt megtartanam, de nem tudom fogom e birni. Teljesen tanacstalan vagyok. Sokan elitelnenek ha megtartanam. Megszolnanak. Nem elunk rossz korulmenyek kozott..Mit tegyek?
2015. júl. 30. 17:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
A pároddal egyértelműen döntsétek el, hogy mi legyen, fontos hogy egyhangú legyen a vélemény, különben nem lesz segítőd. De én meg tartanám Őt, szerintem nem véletlenül kaptátok az élettől! :) Ő már egy pici életke, akárhogyan is gondolkodsz róla. Szerintem a "kint lévő" gyerekeid közül sem mondanál le egyikről sem, más emberek véleménye miatt... A nagy családot pedig csak a nagyon buta emberek ítélik el! Ti valamit jól csináltok, ha ennyien vagytok :) ;)
2015. júl. 30. 23:17
 12/28 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato szavakat.
2015. júl. 31. 08:28
 13/28 anonim ***** válasza:

Többször is írtam már neked, és én is alapvetően biztatni szeretnélek. Aki 4 gyerekkel elbír, annak az 5 már semmiség. :)

És ami még eszembe jutott, hogy a most 11 hónaposnak nagy ajándék lenne egy vele nagyjából egykorú testvér. Biztos a nagytesók is imádják, de azért mégis jó lenne mellé egy olyan, akivel később együtt tud játszani, akivel kialakulhat egy igazi, bajtársias testvéri kapcsolat.

2015. júl. 31. 11:43
 14/28 anonim ***** válasza:
Olyan szépeket írnak neked,hogy én meghatódtam!! Komolyan!! :) Nekünk van 3 közös lányunk,dolgozunk a negyediken. De én már most tudom,hogy szeretnék ötödiket is! :D A párom előző kapcsolatából van egy nagy lánya már. Én is sokat gondolkodtam rajta,hogy mások mit fognak szólni,gondolni. De rájöttem,hogy egyszer élünk egy életünk van. Ne éljük azt le másképpen mint szeretnénk mások miatt!!!! Minden csak rajtatok múlik!!! Csak rajtatok!!!!! Más azt mond amit akar!! Sok szerencsét kívánok a legjobb döntéshez!! ;)
2015. júl. 31. 12:03
 15/28 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok. Aug7 en kiderul hogy hany hetes a baby. Nagyon afele hajlok hogy megtartom. Igen! Mar csak azert is ,hogy legyen egy kozel egykoru kistestvere a hercegnomnek.:))))
2015. júl. 31. 13:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Én biztosan megtartanàm, mert nagy családra vágyom :)
2015. aug. 2. 23:05
 17/28 anonim ***** válasza:
Nos, mi a helyzet? :)))
2015. aug. 7. 19:01
 18/28 A kérdező kommentje:
6 hetes terhesseg. Felek. Holnapig kell eldontenem hogy mi legyen... parom az abortusz mellett van. A csaladom akarja hogy megszulessen. En meg nem tudom mit akarok:(
2015. aug. 9. 20:44
 19/28 anonim ***** válasza:

Jajj, nagyon sajnálom, hogy az apuka így áll hozzá, annyira lehetett érezni a hozzászólásaidon, hogy te szeretnéd ezt a babát. :(

Próbálsz még küzdeni érte azért?

2015. aug. 10. 10:46
 20/28 A kérdező kommentje:
Igyekszem okosan donteni!
2015. aug. 10. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!