Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és...

7 hetes terhes vagyok és sokat görcsöl a hasam normális ez?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mennyire. Ha csak enyhén, olyasmi, mint amikor mindjárt megjön, az teljesen normális. Ha nagyon erősen, az baj. Ha legközelebb mész orvoshoz, azért említsd meg neki, legfeljebb felír magnéziumot.

Légyszí, hagyd figyelmen kívül az olyan válaszolókat, akik riogatni akarnak. (Ha lesznek ilyenek. De mindig vannak).

2010. márc. 7. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhességem elején görcsöltem, MagneB6-ot kellett szednem, pihengettem, nem volt semmi gond!
2010. márc. 7. 08:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Szedj magnéziumot, semmi gond nem lesz, nagyon sok kismama van így nem vagy egyedül.Én például tegnap hívtam fel az orvosom mert kicsit görcsöltem a magnéziumból kell egyel többet szednem.Ha véreznél akkor azonnal orvos.
2010. márc. 7. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.én 9 hetes vagyok és nekem a magnézium mellé még duphastont is irtak és picit igy is görcsölök de ez normális

most nagy változáson megy át a szervezetünk.(már van 2 fiam,mindkettővel görcsöltem:)boldog babavárást.

2010. márc. 14. 13:49
 5/5 anonim válasza:
Én is görcsöltem nagyon 7 hetesen, bementem a kórházba. A vizsgálatok után azt mondta a nőgyógyász ismerősöm, hogy gyors ütemben tágul a méhem, azért görcsöl annyira. Megkérdeztem, hogy az baj? Azt mondta, hogy igazából nem, hacsak nem baj az, hogy ikreket várok!!! :)
2010. márc. 16. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!