Szeptember 25. -e körül van kiírva valaki szülésre? Bövebben lent!
Szeptember 12-re vagyok kiírva, ikreket várunk a most 16 hós lányom után. Így ruhánk elég sok van, fiusak is, mert kaptunk rokonoktól azt is mikor őt vártuk. Használtak, de mintha új lenne némelyik.13 hetesek vagyunk ma, nemüket elfelejtettem kérdezni, úgy megörültem hogy mindketten jól vannak, és milyen szépen fejlődnek és nem látnak rendellenességet. Szóval azt nem tudom. Ma nézegettük a szobát, hogy hogyan is rendezzük be majd, de ráér még bőven.
Igen a pénz nagy úr, ez miatt érdemes elkezdeni készülődni sajnos nekünk is. De még a ház sincs teljesen kész (bent lakunk, de még vannak hiányosságok: szobaajtó nincs, bár úgyis mindig nyitva lenne, úgyhogy nem hiányzik, gyerekágyat apa csinál (asztalos), és még sorolhatnám.)
Boldog babavárást!
Sziasztok. En pont szept. 25-re vagyok kiirva. Egyelore meg a rosszullettel kuzdok, foleg mostanaban (pedig mar el kene mulnia, nem erosodnie :( ), ugyhogy meg semmi massal nem foglalkoztam. Mi sajnos meg ultrahangon sem voltunk, jovo het penteken megyunk. (Londonban elunk, es itt nem csinalnak 11-12. hetnel elobb), ugyhogy ez a legnagyobb izgalom most, hogy egyaltalan tudjam, hogy minden rendben van. Utana szepen lassan johet a keszulodes. Ugyan meg korainak tartom, de en sem akarom azt csinalni, hogy mindent az utolso honapokban beszerezni, mert akkor az anyagilag tenyleg rendesen megvagja az embert. Viszont ha szepen aprankent szerezzuk be, akkor jobban kijovunk. Sajnos kulon babaszobank nekunk sem lesz egyelore, mert egy szobas lakasban lakunk, ugyhogy meg az is egy fejfajas, hogy rendezzuk be a szobat. :)
De mindez nem szamit, csak lennek mar tul az ultrahangon, hogy vegre megnyugodhassak. Na meg a rosszulleteken! :(
Szep napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!