Erős pozitív teszt után halvány?
Sziasztok!
Tegnap léptem a 6. hétbe. Múlt héten szerdán egy erős pozitívat teszteltem xepillel. Ma csináltam Romeddel egyet este, és ez halványabb pozitív lett. Látszik a csík, de halványabb, mint a C csík. Tegnap együtt voltunk a párommal. Utána egy picit rózsaszínes folyás volt wc-papíron, utána nem volt semmi. Ma reggel krémes folyásom volt, de ezután se tapasztaltam ilyet. A terhességi tüneteim megvannak. Viszont aggódom amiatt, hogy csütörtökön nem találnak semmit a petezsákban. Nem érzem magam terhesnek, úgy érzem már nincs itt a pici. Tapasztalt már valaki ilyet? Lehet, túl aggódom a dolgokat?
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hál'Istennek minden rendben van a picivel. Volt szívhang is, azt mondta az orvos, hogy 6+5hetes vagyok! :)
A kicsi 8mm és szép szívverése volt, láttam. Kihangosította a doki, de sajnos nem hallottam. :/
Köszönöm, hogy szurkoltatok!
Remélem a továbbiakban is minden rendben lesz.
Azóta ma reggel is csináltam, és az ugyanolyan volt, mint a tegnapi. Lehet előbb állt be a hCg szintem, mint másnak.
Kaptunk egy uh képet :)
Nagyon szépen köszönjük. Az orvos nagyon rendes volt, elmondtam neki, hogy erős pozi után halvány volt a tesztem, és mondta, hogy megnézzük, aztán még szinte meg se jelent a monitoron már mondta, hogy ott a kisbabám, és hogy dobog a kis szíve. Majdnem elsírtam magam. :)
Tegnap imádkoztam érte! Nagyon hálás vagyok, hogy megáldott minket egy kis Csodával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!