Aktus nélkül van terhesség?
Figyelt kérdés
A barátommal júniusban voltunk egyutt aktus nelkul!
Azután a menstruaciom megjott!
Szinten ebben a hónapban is!
Most volt peteéresem,es jovoheten fog megjonni!
Igy lehetséges a terhesseg?
A válaszokat előre köszönöm!
2015. júl. 27. 10:03
2/9 anonim válasza:
Pontosan hogy gondoltad? Már kétszer megjött azóta, már csak az eszednek kéne megjönnie.
3/9 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam terhessegre mert a koldokomtol lefelé egy halvány csik jelent meg!
Ez mire utalhat?
2015. júl. 27. 10:36
4/9 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy hogyan juthat sperma a hüvelybe aktus nélkül? Nem értem, hogy akkor mit is csináltatok és hogyan, ha még mindig aggódsz a terhesség miatt?
Csík? Semmit. Napsütés hatására lehet ilyen elszíneződés. Terhesség esetén azért más tünetek is lennének, nem scak egy csík. Ráadásul nem voltatok együtt és kétszer meg is jött. Ennyire nem vagy különleges eset, szerintem.
5/9 anonim válasza:
Aktus nélkül NINCS terhesség!!!!
6/9 anonim válasza:
Ha csak nem te vagy Mária és a következő Jézust várod
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
Mostmár tudom hogy nem lehet:)
2015. júl. 27. 13:58
8/9 anonim válasza:
De, persze, lehet aktus nélkül is teherbe esni, mesterséges megtermékenyítéssel. Ha te ilyenen nem vettél részt, akkor máshogy nem lehetsz terhes aktus nélkül. Arra meg azért remélem emlékeznél, ha jártál volna olyan helyen, ahol ilyesmit végeznek, és észrevetted volna, ha veled is megtörténik.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,köszönöm!
2015. aug. 3. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!