17+1 napos vagyok. Állandoan fáj a hasam, az egész meg a hasam oldalt de az rendesen, mitöl van ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 17:12
1/3 anonim válasza:
Nő a méhed, feszül a bőröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Én 13 hetes 3 napos vagyok és ugyanígy fájdogál a hasam oldalt és mindenhol. Még a hüvelyemben is érzek nyillalásokat. Gyakorlatilag egész nap ez van. Ülésnél sokkal rosszabb, de hát ugye 8 órán át asztalnál ülök az irodában.
Én is aggódok picit, de mindenki nyugtatgat, hogy ez ezzel jár, ez normális, nő a baba, a lakhelye, nyúlik minden.
3/3 anonim válasza:
Mennyire fáj? Görcsök? Ha igen, akkor napi max. 3 MagneB6-ot nyugodtan bevehetsz.
De a méhed növését is érezheted.
Én már 19 hetes terhes vagyok, néha enyhe görcseim szoktak lenni, 1 MagneB6 és el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!