34 hetes vagyok, de meg sose nézett mehszajat a doki normális ez?
Figyelt kérdés
Igaz havonta egyszer jarok es sztk-s orvos de az ultrahangra se hozza jarok csakis a kötelezőkre. Ott sem néztek meg. Holnap megyek hozza szerintetek kérdezzek ra?2015. júl. 22. 15:40
11/13 anonim válasza:
Minden UH-n megkérdeztem zárt e a méhszáj. Örülj neki, hogy nem nézi.. felénk sem nézik, azt mondják a vizsgálattól magától is nyílhat. Ismerősöm kiharcolta hogy márpedig vizsgálják meg, estére vissza ment tágulási vérzéssel.. inkább UH-n kérd.
12/13 anonim válasza:
Nekem minden hónapban megnézte, megvizsgált kézzel, 12.hétig hüvelyi uh-val, utána hasi uh és manuális vizsgálat volt végig. Ne lett gond, 40+4-en szültem.
13/13 anonim válasza:
Uh-n látszik, ha gond van, ezért felesleges nyúlkálni. Elvileg amikor ultrahangon néznek, ezt is nézik, és szerintem fel is írják a lapodra, amit gondolom viszel hozzá. Én nem tartom szükségesnek, pláne nem havonta, nézni a méhszájat, ha amúgy sem uh-n, sem egyébként más panasz nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!