Gyomorégés kinek mikor szünt meg?
Nekem a 6-7. héten volt, és úgy szűnt meg, hogy figyelnem kellett, hogy mikor és mit eszem, pl. este elalvás előtt 1 órával már nem eszem. Ki kellett azt is tapasztalnom, hogy milyen ételek után volt ilyen, és azokat kerülöm. Seígtett ezen kívűl a lassabb evés (ezt úgy a legkönnyebb, ha evés közben lelassítod a légzésedet, és teljesen az evésre és légzésre koncentrálsz), valamint az is, hogy kis adagokat eszek, és napközben sokat iszom.
Emellett a citromos vizet is tudom ajánlani. Mondjuk én ezt mind bevetettem, nem tudom, hogy egy, vagy több dolog segített, de megszűntek a panaszaim.
Mindkét terhessegem alatt végigkísért. És bizony a vége felé volt a legrosszabb. Még szülés alatt is égett.
Szülés után pár nappal jobb lett, ahogy a gyomrom lejjebb ment. Ami segített az a szódabikarbóna.
Nekem elég volt egy kis változás. Rengeteg víz, ami nem bubis. Szerencsére nekem ez elég. De a salvus vizet sok embertől hallottam már.
Most 30 hetesen néha így is van egyébként, étel függő is. De kb 28 hetes koromig semmi bajom nem volt vele.
- Hányszor és mennyit eszel egy nap?
- Mennyi fehér lisztes, és fehér cukros ételt eszel?
- Iszol-e szénsavas üdítőt, ásványvizet?
- Mennyi vizet iszol egy nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!