Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babám megérzi ha rossz a...

A babám megérzi ha rossz a hangulatom? 17 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

Sajnos itthon nem úgy alakulnak a dolgok ahogy vártam. Lehet hogy válás lesz a vége. Sokat sírok, rossz a kedvem, mindenki idegesít itthon, párommal is sokat veszekszünk,abszolút nem toleráns velem, pedig nem vagyok egy hisztigép. Bármit amit próbálok mondani, ajánlani a babával vagy esetleg azzal kapcsolatban hogy most terhes vagyok, szerinte minden hülyeség, és kitaláció. Az orvoshoz sem hívom már el őt, előtte mindig együtt mentünk.

A babának szeretném a legjobbat, de már tudom, itt nem lesz jó helye.

Sajnos sokszor eszembejut,hogy talán nem kellett volna belevágni a kisbabába, de akkor még olyan szép és jó volt minden. De persze ezt a gondolatot próbálom hamar elfelejteni, de amikor mindenki bánt,és tudom hogy részben tőlük függök, sokszor eszembe jut ez a dolog.

Elméletileg lenne hova mennünk majd, de oda se szívesen...na mindegy.

Mit lehet ilyenkor tenni?

2008. szept. 4. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. a babád mindent érez, amit te, még ha nincs is tudatában annak, mi történik veled. pontosan mi miatt veszekedtek a pároddal? ő a férjed? Ki az a mindenki, aki idegesít otthon téged? Azért kérdezek vissza, mert így nem merek tanácsot adni.
2008. szept. 4. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A pasiknak ám nem olyan könnyű megérteni, felfogni ezt az egész helyzetet, mi meg kismamák sokkal érzékenyebbek és szeretetre vágyóbbak vagyunk, mint egyébként. Ez a kettő ha találkozik, néha nagyon fájdalmas veszekedéseket okozhat, de ne add fel! Adj a párodnak időt! Ne traktáld a babával egy darabig, és hagyd, hogy magától érlelődjön meg benne az apaság érzése, a szeretet a baba iránt. Én nem tudok rólatok semmit, de ha eddig szép volt a kapcsolatotok, akkor szerintem egyszerűen csak most be van gyulladva ettől a helyzettől, nem tudja kezelni az egészet. Idő kell neki, szerintem. Aztán lehet, hogy nagyon mellé trafáltam.

A baba persze nem szereti, ha a mama rosszkedvű, de nincs mit tenni, ez előfordul, és te a picinek úgysem tudsz hazudni. Nem tudod elkendőzni a fájdalmadat. Nagyon szorítk nektek, hogy rendeződjön a kapcsolatotok! Fel a fejjel!

2008. szept. 4. 18:08
 3/4 A kérdező kommentje:
még nem a férjem, de mostmár nem is nagyon akarom. Párom szüleinél lakunk, nem azt mondom hogy teljesen függünk tőlük, de az ő tulajdonuk a kecó, nem tudok semmi olyasmit tenni hogy egy kicsit baba-barátabbá tegyük. Itt van após-,anyósjelölt, párom tesója, meg még a mama is. Pfff
2008. szept. 4. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Uhh, hát ez tényleg nem lehet egyszerű, hogy ennyi embernek kell megfelelned, mert ha övék a lakás, akkor egyértelmű, hogy neked kell jobban alkalmazkodnod. Lehet, hogy nem is a pároddal van bajod, hanem az a gond, hogy túl sok generáció zsúfolódik össze. Próbáljatok kettesben lenni, elmenni kirándulni, ezalatt ne a baba legyen a fő téma, hátha utána te is másképp látod majd a dolgokat.

A baba miatt ne izgulj, gondolj bele, a háború alatt is születtek gyerekek, és teljesen normálisak lettek.

2008. szept. 5. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!