Normális dolog, hogy felhívom az Sztk-t és kapok időpontot szeptember közepére? Holott mondtam az észlény asszisztensnek, hogy de hát nem tudom, hogy terhes vagyok-e vagy nem és szeretnném megtudni. Ti értitek ezt?
Úristen kérdező.
Az állatok hasasak.
Az emberek meg terhesek nm de?
Miért te fialva hozod világra a gyerekedet? Vagy szüléssel?
Én csak a fő kérdést olvastam, úh nem tudom, miről szól ez a 3 oldal (remélem nem egymást ölitek :D ).
Pécsen és Bp-is sztk-ba jártam és ott ilyenkor időpont nélkül beírtak a gépbe, aztán ott ültem, amíg sorra nem kerültem.
Ha időpontot kértem volna, akkor itt is lehetett vna 2-3 hónap múlvára.
Kérdező, hova jársz SZTK-ba? Nincs a környéken másik olyan rendelő, ahol ellátnának, de nincs ekkora várólista? Ahol én élek, ott 2-3 héttel későbbre adnak időpontot, de csak azért, mert én mindig ugyanahhoz az orvoshoz kérek, és ő csak heti két alkalommal rendel. Ha valakinek mindegy, melyik orvoshoz kerül, szerintem már akár az adott hétre is van időpont. Ha a közeletekbe van kevésbé leterhelt rendelőintézet, válassz onnan egy orvost, és kérj hozzá mindig időpontot.
Én is azok közé tartozom, akik nem akarnak magánban 10-15 ezer forintot kifizetni egy pár perces vizitért. Nem azért, mert ne telne rá, de úgy vagyok vele, fizetek elég TB-t, hogy elvárhassam a normális ellátást. Annyi a kényelmetlenség vele, hogy hamarabb kell tervezni, időpontot kérni, de az ellátással teljesen meg vagyok elégedve, korábban jártam több orvosnál is magánrendelésen, van viszonyítási alapom. Nem kéne elhordani mindennek a kérdezőt, amiért a tetemes havi befizetett TB-jén fölül még nem akar ugyanannyit tök fölöslegesen magánorvosra is elkölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!