Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kell kimosni a születend...

Mikor kell kimosni a születendő baby ruhái? Most vagyok a 33. hétben.

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! én most vagyok a 36. hét végén, és kb. 2 hete kimostam. arra jutottam, hogy annyira úgysem tudom kiszámolni, hogy még teljesen friss legyen, és nyugodtabb vagyok így, hogy rendbe raktam a babó ruháit. múlt héten kimostam az ágyneműket is.
2008. szept. 4. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én kb. 2-3 héttel a születése előtt vásároltam, kimostam, kivasaltam és beraktam szépen a szekrényébe. Amikor hazamentünk onnan öltözködtünk.

Kellemes babavárást, jó egészséget Nektek!

Üdv. 6 hónapos picilány anyuja

2008. szept. 4. 13:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én kb a 31-32. hétben elkezdtem kimosni, kivasalni őket. Most a 35. hétben vagyok és legalább nyugodtan pihenhetek kicsit. Szerintem ne hagyd túl későre mert nem fogod bírni. Én pl. ülve vasaltam, mert már nem bírok sokáig egyhelyben állni.
2008. szept. 4. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan kimoshatod, inkább legyen meg előbb, minthogy kapkodni kelljen, ha már szükség van rá.
2008. szept. 4. 13:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2008. szept. 5. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!