Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a Praxis magánrendelőbe...

Milyen a Praxis magánrendelőben a 4D uh? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 11:00
 1/3 anonim válasza:
100%

Szia!

Én nagyon meg voltam vele elégedve,nagyon nagy élmény volt. Mi szombaton voltunk. Nagyon kedvesek voltak, 20 percet voltunk bennt kb. Először 2D-vel megnézték, hogy minden rendben van-e a babó(erről papírt is adnak)aztán átváltott 4D-re.Nekünk eltakarta a pofiját, de nagyon kitartó volt a doki, mert addig forgatott meg nyomkodta a pocim, amíg meg nem mutatta magát.Mindez 10.000 Ft, kapsz egy DVD-t amin minden rajta lesz amit csinált + egy fekete-fehér képe a babyről.Pluszban pedig kérhetsz színes/fekete-fehér képeket 1.000Ft/db.

Szerintem nagyon jó hely, én csak ajánlani tudom.

Üdv.:28 hetes pocakos

2008. szept. 4. 11:51
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.Ha még szeretnél menni,ajánlom a babanet.hu oldalt,ott találsz 1000 ft kedvezményt.
2008. szept. 4. 11:54
 3/3 anonim válasza:
Köszi, meg fogom nézni:)
2008. szept. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!