Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy a magzatvíz szivárog?

Lehet, hogy a magzatvíz szivárog?

Figyelt kérdés
Éjjel arra ébredtem, hogy valami színtelen folyadék folyik a hüvelyemből, a lepedőn is foltot hagyott, mintha bepisiltem volna. 25 hetes vagyok.
2008. szept. 4. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a dokihoz,ne találgass,mert ha ilyen idős korban szivárog a víz az baj.Minnél előbb!
2008. szept. 4. 09:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Most megyek orvoshoz délután egyre. Addig őrlődöm.

Köszönöm!

2008. szept. 4. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is volt már ilyen. Szerencsére kiderült, hogy csak valami bővebb szintelen folyás volt. Reméljük Nálad is csak ennyi. Szorítok, minden jót! 28 hetes kismama.
2008. szept. 4. 10:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Végeztem az orvosnál. A vizsgálat eredménye c:2100, Fu: 1/k, a baba fejvégű fekvésben, a magzatvíz szivárgása nem kizárt, bár a belső méhszáj zárva van.

Szigorú pihenés. Semmi emelgetés, idegeskedés és hajlongás.

köszönöm mindenkinek, aki izgult értem és köszönöm a segítséget!

2008. szept. 4. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Huh. Rendben! :) Tartsd be a pihenést, és nem lesz gond!
2008. szept. 4. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz magatokra!

Tényleg feküdj csak pisilni+enni kelj fel!

Nagy áldozat de megéri.

2008. szept. 4. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem a 17.hét után volt ilyen tünetem. 2 hétig kiborítottak az orvosok(nem írom melyik városban lakom), mert ijesztgettek, hogy magzatvíz szivárog és elvetélhetek. Kértem rá tesztet, ők azt mondták, hogy nem csinálnak ilyesmit, vegyek szivárgást jelző betétet, amit mellesleg már vagy 3 éve nem lehet kapni... Szerencsére a szüleim Debrecenben laknak és ott elvittek a Klinikára, ahol 2 óra alatt kimutatták egy teszttel, hogy megnyugodhatok, nincs szivárgás, mindössze hígabb, vizesebb a folyásom a hormonok miatt.
2008. szept. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!