Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van osszefugges a...

Szerintetek van osszefugges a terhesseg alatti idegallapot es a baba neme kozott?

Figyelt kérdés

2. Babamat varom es vele teljesen mas vagyok a terhesseg alatt. Tiszta feszult es ingerult vagyok, a legaprobb hulyesegre is robbanok. :-(

Parom nagyon jol viseli, csodalom is erte. Mar magamnak vagyok sok!

Most fordult meg az a fejemben, h mi van akkor ha ez azert van, mert esetleg kislanyt varok es az o noi hormonjai hozzaadodnak a sajatomehoz ezert felerositi a tipikus noi tulajdonsagokat?

Elso babank kisfiu (vagyis mar nem baba). Vele mikor terhes voltam iszonyat nyugalom szallt meg.

Ja, egyebkent a 19. Hetben vagyok, de a baba meg titkolja a nemet. :-)

Szoval arra lennek kivancsi h a nyugodt illetve ingerlekeny terhesseggel ki milyen nemu babat hozott a vilagra? Vajon van osszefugges?

Elore is koszi, az ekezetekert pedig bocsi, telefonrol irok.

2015. júl. 16. 06:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Én fiút várok de éppen nyugodtnak nem mondanám magam.

Nincs. A többi babonával kb egy szinten van ez is.

2015. júl. 16. 06:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan h "tipikus noi tulajdonsag"= hiszti..... Csak azt hiszi sok no h ezt alapjaraton megengedheti magansk. Amugy ez csak babona, nem feltetlen azert erzel igy, mert lany lesz, hisz minden terhesseg mas. Aztan majd kiderul. Sok egeszseget
2015. júl. 16. 06:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg kellene egy oktatasi reform.
2015. júl. 16. 07:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves 3. Valaszolo!

Azert mert kivancsi vagyok es szeretnek latni egy "statisztikat", meg nem jelenti azt hogy tanulatlan lennek!

A szovegertessel viszont gondjaid vannak, mert a kerdesemre nem adtal valaszt. Javaslom atolvasni az altalanos iskolai tananyagot!

2015. júl. 16. 08:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Semmi köze a kettőnek egymáshoz.

Mert tudod sokszor a terhesség alatti idegállapot nem a babával, vagy a hormonokkal függ össze, hanem inkább azzal, hogy a kismama milyen környezetben, milyen körülmények között él. Ha gond van a családban, munkahelyen, a párjával, ha sok a gond, akkor az a kismama ideges lesz, függetlenül attól, hogy fiú vagy lány az a baba.

Viszont ha minden rendben van, akkor max. néha felhúzza magát a hormonok miatt, de alapvetően nyugodt lelkiállapot fogja kísérni a terhességet.

Én sokat voltam feszült, ideges, még pánikbeteg is lettem a terhességem alatt, hát senkinek nem kívánom azt, és fiam lett!

De nálam ezek főként egészségügyi és családi problémák miatt voltak. Nem a baba neme miatt.

2015. júl. 16. 09:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Mondjuk en azt nem tapasztalom, hogy a kornyezetem hatasa miatt lennek ilyen ingerult. Sot, a fiammal valo terhesseg alatt ugye dolgoztam, szinte a legvegeig. Na ott aztan ert stressz, megis nyugodt tudtam maradni.

Na mindegy, ezek szerint semmi osszefugges nincs. :-) ez is egy tapasztalat.

Koszonom a valaszaitokat!

2015. júl. 16. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy tanulatlan, de tapasztalatokat szeretnél.

A Nap felszíni hőmérsékletét sem hiszed el a mérések alapján, hanem tapasztalatokat vársz, hátha valaki odament és megtapogatta?

Ha a terhesség biológiájával tisztában lennél, a kérdés fel sem merült volna benned.

2015. júl. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!