Milyen orvos Dr. Málik Zoltán? Szült nála vki mostanában? Van konkrét tarifája?
Én szülni készülök nála majd júniusban :)
Nagyon megvagyok vele elégedve, kedves és figyelmes nem utolsó sorban pedig nagyon ért a dolgához.
A harmadik babómat várom és eddig egy dolgot hiányoltam a fogadott orvosaimnál, az emberséget azt hogy figyeljen rám, ne csak az esetet lássa bennem.
Én ajánlom őt neked nyugodt szívvel.
köszönöm szépen!!!
é is júniusban fogok szülni, elvileg 4-én, Te hányadikára vagy kiírva?
2005-ben Hatvanban praktizált. Nála szültem a kisfiamat 4600g-al. Nagyon nehéz szülés volt nem császározott meg pedig indokolt lett volna. Szörnyű volt az a nap de minden percére emlékszem.Felületes volt. Nem tágultam négy üveg Oxitocin után sem és ő kézzel tágított. A kínok kínját éltem át! Kisfiamnak több sérülése is volt és sokáig nem tudtuk, hogy az agyödémája okoz-e fogyatékosságot. Szeme és füle bevérzett, felkarbénulása maradandó, pedig gyönyörű kisgyerek. Később tudtam meg, hogy már más kórházakban is dolgozott és a néha kedves és magbiztos arc mögött egy már rengeteg hibát vétett orvos áll! Pár év múlva tovább állt a hatvani kórházból is mert elküldték. Újra hibázott! Ezek után mindenki gondolja meg, hogy kinek a kezébe teszi a gyermeke és a saját életét.
Hiába pénzeltem én is akkor éppen rossz napja volt és hatalmas hibát követett el.
Csak az érdekelte, hogy ne pereljük be. A kisfiamról a mai napig nem érdeklődött.
Ha mást választottam volna fogadott orvosnak a kisfiú egészséges lenne és nyugodtan élhetnénk de ez nem így történt.
Dr. Málik Zoltán SOHA TÖBBET!
Véleményem szeint korrekt egy orvos..ha előítéleted van vele szemben,hidd el h sztem nyugodtan megkérdezheted.
Én,ha most szülnék nálla Tuti megkérdezném,hisz az ő érdeke is h tisztázza az ien dolgokat!
AZtán döntesz ahogy döntesz!
Grat a picihez ha megszületett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!