Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen orvos Dr. Málik Zoltán?...

Milyen orvos Dr. Málik Zoltán? Szült nála vki mostanában? Van konkrét tarifája?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ő volt a fogadott orvosom, hanem a Tekse doktor, de a Málikkal együtt császároztak. Amúgy ő nagyon sokat ügyel, úgyhogy sokan szülnek nála, még ha nem is fogadott orvosként. Én csak jót tudok mondani róla, emberséges, figyelmes, úgy tudom nem mond konkrét tarifát, amennyit jónak látsz, de valakitől hallottam, hogy 50000 kért. Szerintem a mai viszonyoknak megfelelően ez nem magas, mert főorvosok ennél jóval többet kérnek.
2010. márc. 7. 22:26
 2/10 anonim válasza:
100%

Én szülni készülök nála majd júniusban :)

Nagyon megvagyok vele elégedve, kedves és figyelmes nem utolsó sorban pedig nagyon ért a dolgához.

A harmadik babómat várom és eddig egy dolgot hiányoltam a fogadott orvosaimnál, az emberséget azt hogy figyeljen rám, ne csak az esetet lássa bennem.

Én ajánlom őt neked nyugodt szívvel.

2010. márc. 8. 06:09
 3/10 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!!!

é is júniusban fogok szülni, elvileg 4-én, Te hányadikára vagy kiírva?

2010. márc. 8. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Én hozzá járok pár hónapja, de a szülésre még nem kértem fel, valahogy nem jött szóba. Remélem tud vállalni, eddig elégedett vok vele. a magánrendelésen 5000 ft-ot kér, és ismerősök azt mondják, hogy a tízszeresét "illik" adni szülésre.
2010. márc. 8. 20:21
 5/10 anonim válasza:

2005-ben Hatvanban praktizált. Nála szültem a kisfiamat 4600g-al. Nagyon nehéz szülés volt nem császározott meg pedig indokolt lett volna. Szörnyű volt az a nap de minden percére emlékszem.Felületes volt. Nem tágultam négy üveg Oxitocin után sem és ő kézzel tágított. A kínok kínját éltem át! Kisfiamnak több sérülése is volt és sokáig nem tudtuk, hogy az agyödémája okoz-e fogyatékosságot. Szeme és füle bevérzett, felkarbénulása maradandó, pedig gyönyörű kisgyerek. Később tudtam meg, hogy már más kórházakban is dolgozott és a néha kedves és magbiztos arc mögött egy már rengeteg hibát vétett orvos áll! Pár év múlva tovább állt a hatvani kórházból is mert elküldték. Újra hibázott! Ezek után mindenki gondolja meg, hogy kinek a kezébe teszi a gyermeke és a saját életét.

Hiába pénzeltem én is akkor éppen rossz napja volt és hatalmas hibát követett el.

Csak az érdekelte, hogy ne pereljük be. A kisfiamról a mai napig nem érdeklődött.

Ha mást választottam volna fogadott orvosnak a kisfiú egészséges lenne és nyugodtan élhetnénk de ez nem így történt.

Dr. Málik Zoltán SOHA TÖBBET!

2010. ápr. 23. 21:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Húúúú!!! Ez egy meglepő történet, és sajnos nagyon szomorú is. Én eddig nem hallottam róla csak jót, nem tudtam, hogy korábban máshol is dolgozott, de ezek után valahogy más lett a szememben.
2010. ápr. 25. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Véleményem szeint korrekt egy orvos..ha előítéleted van vele szemben,hidd el h sztem nyugodtan megkérdezheted.

Én,ha most szülnék nálla Tuti megkérdezném,hisz az ő érdeke is h tisztázza az ien dolgokat!

AZtán döntesz ahogy döntesz!

Grat a picihez ha megszületett..

2010. aug. 12. 15:00
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, megszületett császárral és nagyon meg voltam elégedve Málik doktorral!
2010. aug. 12. 22:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mennyit kér a szülésért?
2010. aug. 18. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem is Ő császározott, mint ügyeletes orvos. Én is csak jót tudok Róla mondani, nagyon kedves volt :)
2010. szept. 16. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!