Meglátszik-e a babán ha terhesség alatt megütik a pocakot elég erősen?
Remélem közölted,hogy többé ne terhes nőbe kapaszkodjon, hanem tanuljon meg esni.
A babád jól védett helyen van, ahhoz,hogy sérüljön előbb a buroknak kellene sérülni..biztos nem tett jot abban a pilanatban, de reméljük szegényke már elfelejtette a történteket. Amennyiben hasfájásod van, vagy görcs jelentkezik,mindenképp ügyeletre menj, de jó lenne a biztonság kedvéért az orvosoddal minél előbb megbeszélni, hátha uh-ra van szükség..
Ezen nem szabad gondolkodni, de ha jólvagy szerintem nem lesz gond, csaknehogy méhen belül legyen bevérzés...
szerintem itt nem annak kéne kérdésnek lenni hogy meglátszik e vagy nem, hanem történhetett e vmi baj avagy sem. én már akkor is a kezem a hasam elé rakom amikor tömegbe megyünk, vagy gyerekek futkosnak körülöttünk.
ha nincs semmi fájdalom, görcs, vérzés, ilyenek, akkor valszeg minden OK, de ha mész orvoshoz mindenképp említsd meg neki, hogy ez történt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!