35 hetes vagyok a magzati súly 32 hetesnek felel meg, én tehetek róla? A papírra azt írták, hogy magzati retardatio, és kp mennyiségű magzatvíznél kevesebb, most mi lesz?
Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..
Ne aggódj! Az orvosok szeretnek felelőtlenül dobálózni ezekkel a szavakkal, h. retardált v. sorvadt.
Én is ugyanebbe a cipőbe jártam pár héttel ezelőtt, amikor a 33. héten az orvosom rám hozta a frászt, h. retard a baba. Hozzá kell tennem, három hetenként jártam hozzá alkalmanként 6.000-ért, folyamatosan uh-ozta a babát, mindig kisebb vagyis vékonyabb volt, mint a nagykönyvben, de sem én sem az apukája nem vagyunk kövérek, sőt!
Elmentem másik dokihoz (kettőhöz is) teljes mértékben megnyugtattak, h. semmi baj, sőt pont tegnapő voltam 38 heti uh-on, átlagos közepes baba lesz, nem lesz nagy, de legalább könnyebb lesz a szülés.
Tehát nyugodj meg!!!!!! Nincsen semmi baj!!!!!!
Szia végül is mikor született meg a pici és mekkora sullyal? remélem jol vagytok
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!