Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok a magzati...

35 hetes vagyok a magzati súly 32 hetesnek felel meg, én tehetek róla? A papírra azt írták, hogy magzati retardatio, és kp mennyiségű magzatvíznél kevesebb, most mi lesz?

Figyelt kérdés
35. hét 1800g-os a kisbaba, teljesen kivagyok.
2008. szept. 3. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szia . Itt olvashatsz róla egy két dolgot..

2008. szept. 3. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a baba egy kicsit kicsi de ne aggodjal, felszedi a sulyat most fogja meg csak igazan mert mar ilyenkor csak a zsir megy ra! de a szuletesi sulya normal lesz ne aggodj!!
2008. szept. 3. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Az orvosok szeretnek felelőtlenül dobálózni ezekkel a szavakkal, h. retardált v. sorvadt.

Én is ugyanebbe a cipőbe jártam pár héttel ezelőtt, amikor a 33. héten az orvosom rám hozta a frászt, h. retard a baba. Hozzá kell tennem, három hetenként jártam hozzá alkalmanként 6.000-ért, folyamatosan uh-ozta a babát, mindig kisebb vagyis vékonyabb volt, mint a nagykönyvben, de sem én sem az apukája nem vagyunk kövérek, sőt!

Elmentem másik dokihoz (kettőhöz is) teljes mértékben megnyugtattak, h. semmi baj, sőt pont tegnapő voltam 38 heti uh-on, átlagos közepes baba lesz, nem lesz nagy, de legalább könnyebb lesz a szülés.

Tehát nyugodj meg!!!!!! Nincsen semmi baj!!!!!!

2008. szept. 4. 05:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Azt mondták a kórházba, kissebb esetben rákötnek infúzióra egy hétig, hogy ducibb legyen. Erről mit tudtok?
2008. szept. 4. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia végül is mikor született meg a pici és mekkora sullyal? remélem jol vagytok

Zsu

2010. jún. 17. 08:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Bár megkésve:D,de egészséges 3330gr 55 cm kislányom született:D
2012. febr. 16. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!