Normalis az, hogy az utolso hetekben vagyok es nincs etvagyam?
Figyelt kérdés
38 hetes kismama vagyok. Az ultrahang szerint 1, a nogyogyasz szerint kb 2 hetem van meg a szulesig, mert meg fent van a hasam. Mar lejebb van, mint volt, es azt olvastam ilyenkor vissza jon az ember etvagya, de en eddig rengeteget ettem, most meg 2 napja alig eszem. Ma konkretan egy szendvics ment le a torkomon egesz nap, kezdek felni, hogy baja lesz a babamnak, de ha eroltetem az evest, rogton hanyingerem lesz. Normalis ez? Mitol lehet? Nem lesz baja a babanak? (De folyton szomjas vagyok, ez lehet ok?)2010. márc. 4. 16:18
1/3 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a babádnak. Csak akkor egyél ha éhes vagy. Nincs semmi gond, lehet, hogy már izgulsz is egy kicsit a szülés miatt.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem közvetlen szülés előtti napokban nem volt étvágyam úgy, mint neked. Tesóm sem tudott enni. Lehet, hogy napok, vagy órák kérdése nálad is az egész. A dokim nekem is azt mondta, hogy még hetek vannak hátra, mégis korábban jött a babám, mint ahogy gondoltuk.
3/3 anonim válasza:
Nekem sem volt étvágyam kb a 38. héttől. A férjem mondta is mindig, hogy "ha ki fog látszódni a kislány bordája, akkor kapok!!" De egyszerűen nem kellett a kaja. Persze ettem, de kevesebbet mint egyébként. Mostanra helyreállt a rend.
40+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!