Megőrültem, vagy ez normálisnak mondható?
Figyelt kérdés
Sokszor sírva fakadtam már, ha a magzatomra gondoltam, meg hogy milyen jó, hogy itt van velem, velünk. Ilyenkor nagyon erősen zokogok, és a legváratlanabb helyzetekben tör rám, pedig én aztán nem vagyok sírós típus.2015. júl. 11. 09:58
2/5 anonim válasza:
Talán félted is, és azért van ez
3/5 Bob the builder válasza:
hormonok a feleségem a szülés után is síros volt még egy jó ideig elégvolt ránéznie a kicsire
4/5 anonim válasza:
Igen, normális!
Innentől kezdve egy csomó olyan dolgon fogsz picsogni, amin eddig sosem tetted volna! :-D
5/5 anonim válasza:
A hormonok miatt van. Nálam szülés után jött ez elő. Az asztallábán is elsírtam magam. Lassan elmúlt, ahogy rendeződtek a hormonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!