Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » EDA a győri szülészeten?

EDA a győri szülészeten?

Figyelt kérdés
tegnap rákérdeztem a dokimnál az epidurálra és aztmondta javasolja amennyiben meglesz az az 1 db amit havonta kap az osztály.meg ha meg is lesz akkor ha lesz orvos aki beadja mert csak külön doki adhatja be.ami ok is de hogy egy megyei kórház havi 1 db inekciót kap azt nevetségesnek tartom.és mi van a császárosokkal.aztmondta vagy én magamnak megveszem a szettet receptre.nemtudom mennyibe kerülhet de ha havi 1 et kap az osztály biztos nem filléres dolog.szerintetek van ilyen?
2010. márc. 4. 07:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt azért mondta az orvosod, mert EDA nélkül is meg lehet szülni a babát, csak nem akar kiábrándítani, hogy nem adnak semmit...

Ilyen biztos nincs, hogy csak havi 1 adagot kapnak. Altatóorvos adhatja csak be, de ha épp műtőben van, akkor hiába van meg az egy szuri, nélküle nem kaphatod meg.

Én az István kórházban szültem, ott hiába van altatóorvos meg szuri, aki hüvelyi uton szül nem kap, csak a műtétesek. Szülés után adnak egy Algopyrin injekciót és ennyi.

2010. márc. 4. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem aztmondta a doki teljes mértékben pártolja és javasolja is de nem lesz egyszerű megszerezni.aztmondta ha tutira akarok menni kitudok magamnak váltani de még akkor is kell dokit keriteni hozzá.csak azt felejtettem el megkérdezni mennyibe kerülhet ?és ha mondjuk van olyan inekcióm de ügyeletesnél szülök akkor is figyelembe vesznek e és keritenek e nekem egy orvost aki beadja???a második szülésem lesz az elsőnél nem cicóztak kaptam mert kértem de az külföld volt nem a szar magyar egészségügy.
2010. márc. 4. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Komolyan mondom ledöbbentem azon amit írtál. Én is győri vagyok, engem is érdekel az EDA. Nekem már van egy lányom, tudom milyen a vajúdás. Úgy gondolom nem bírnám ki mégegyszer, de nem akarok senkit ijesztegetni, nem vagyunk egyformák. Félek attól is, hogy nekem nincs fogadott orvosom sem szülésznőm, akkor ne is merjem megemlíteni sem? Hát hol élünk? Kötelessége minden orvosnak a fájdalom mentességet biztosítani ha mi szeretnénk... Havi egy adag??? Nem hiszem el.
2010. márc. 4. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
barátnőm januárban szült császárral EDA-val.neki simán adtak,nem vacilláltak.sőt,én 2008 októberében szültem hüvelyi úto,nehezen tágultam,kértem érzéstelenítőt,annyit mondtak csak,hogy amíg nem vagyok bizonyos szintig nyitva,hiába minden,nem adhatnak.
2010. márc. 4. 13:19
 5/6 anonim ***** válasza:
40%
Miért lettem lepontozva? Mi rosszat írtam? Komolyan mondom egyeseknek ez a hobbijuk??????
2010. márc. 4. 13:21
 6/6 A kérdező kommentje:
a császárosoknak persze hogy adnak másképp hogy vágnák fel őket ez nem kétséges, a simán szülőknek pedig mondtam hogy kitalálgatnak mindent csak ne kelljen adni....de ha tejelsz nekik mindjárt van minden..nekem fogadott dokim van de a szülésért kerek perec megmondta sokat kér ugyhogy ügyeleten fogok szülni...szóval igy is ugyis kilőve az érzéstelenités..sokan lenéznek mert kérni akarunk.már egyet szültem tudom milyen ..ők meg nagyképűen állitják itt lepontozva az nélkül is meglehet szülni...hát ja.fogat is lehet húzni érzéstelenités nélkül,akár lábat is levágni de miért ne könnyitsük meg a helyzetünket ha lehet???de ezekszerint nem lehet alanyi jogon jár szóban.. magyar eü.
2010. márc. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!