Bevált módszer émelygésre, hányingerre?
2. babát várom, az elsővel a 9 hónapot végighánytam : )
Most vagyok 6 hetes de már kezdődik... pár falat után elkap a szédülés, émelygés és ha eszem tovább tuti kijön. Ha nem eszem tovább, akkor marad a szédülés és hányinger :(
Nehéz így "létezni" egész nap egy másik gyerkőc itthon várja, hogy játszunk, de kb. felállni is kemény meló :)
A háztartásról meg ne is beszéljek....
A hideg kólát próbáltam, jó-jó de mégsem ihatok egész nap kólát.
Kinek mi vált be?
Segítsetek,mert ez még csak a 6. hét :)
Harmadik terhességemnél bevált, ha evés előtt hánytam. Második gyereknél nem segített semmi, naponta másfél órára összeszedtem magam, hogy a nagyot el tudjam vinni a játszótérre, indulás előtt közvetlenül hánytam, úgy elég jól kibírtam, háztartás szóba se jött (igaz, csak 8 hétig volt nagyon gáz a helyzet).
Egyébként edd, amit kívánsz, legyen az bármi. Gyömbér, keksz, narancs - sok kismamának ezek segítenek.
Hát nekem szerencsére most "múltak el" a 16. héten! Még az utcán is rám tört hirtelen. Eleinte csak este hánytam (persze émelyegtem egész nap) később már bármikor a nap folyamán.
Tuti tippem nincs. Nekem a nassolás segített kicsit (korpás keksz, puffasztott rizsszelet, tic-tac, mentás limonádé). De például az alma rögtön kijött belőlem. Ismerősömtől hallottam, hogy homeopátiás szert szedett rá tipikusan terhességi rosszullétekre valót. Az infó már a végén jutott el hozzám, akkor már nem volt aktuális. De egy próbát lehet megér! Ő esküszik rá!
Kitartást! Nagyon együtt érzek Veled! Ezt sajnos csak azok a kismamák érthetik meg, akik szintén sokáig és nagyon rosszul voltak! (Az én környezetemben 2 barátnő is babát vár, csak én vagyok/voltam rosszul... nem igazán értik, hogy ez nem gyengeség, vagy magam elhagyása...). Remélem Te is tudsz a párodra támaszkodni! Nekem nagy segítség volt az első 4 hónapban! Nincs két egyforma terhesség, így remélem a második babával már az első hónap után enyhülnek a tüneteid! :)
Àllìtólag az alacsony B vitamin szintnek köze van a hànyàs-émelygéshez, szóval egy próbàt megér.
Gyömbéres-citromos hideg vìz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!