Ez normális, hogy már nem vagyok olyan fitt mint korábban?
Figyelt kérdés
6 hónapos terhes vagyok és mostanában vettem észre, ha valahol lépcsőzők, vagy sokat gyalogolok utána egészen elfáradok. Most már egész nagy a pocakom, 8 kilót híztam. Bár otthon ellátom a háztartást, főzök,stb. mégis lehet, hogy el vagyok tunyulva? Nem akarok itt olimpiai bajnok lenni, csak jó lenne fitt maradni a szülésig. Más is így van vele?2010. márc. 3. 17:48
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális, hiszen nem kis súlyt cipelsz folyamatosan!! A szülés után úgy meg fogsz könnyebbülni, hogy hirtelen olimpiai bajnoknak érzed majd magad, de addig tarts ki! :-))
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 24 hetes terhes vagyok. Ha sokat gyalogolok vagy lépcsőzök én is igencsak fújtatok, pedig én csak 3 kilót híztam eddig. Szerintem ez normális, elvégre cipelsz egy nagy pocakot! :D (bár én már aggódok hogy mi lesz velem nyáron... :D ) Boldog babavárást!!!
3/5 anonim válasza:
Hát ez már csak így van. A méhed nyomja felfelé a tüdődet, annak egyre kisebb a kapacitása. Közben te egyre nagyobb súlyt cipelsz, ráadásul kb másfélszer annyi a véred, mint eredetileg, ezt a vérmennyiséget kell megtölteni oxigénnel a fele akkora tüdődnek...
És lesz még ez rosszabb is. :-)
34h km
4/5 anonim válasza:
szia!
teljesen normális, nekem a 26. hét környékén kezdett jelentkezni, hogy nehezebb a lépcsőzés, most már úgy van, ha a pici felkucorodik a méhem tetejébe olyankor nemhogy lépcsőzni nem tudok, hanem semmit se tudk csinálni, mert nem kapok levegőt... De mindent összevetve most már sokkal nehezebb a lépcsőzés, meg a hosszú séta:S:) de ezzel jár, és ennyit meg ér a babuci:)
30 hetes km
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugodtam :)!
2010. márc. 4. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!