Mit jelent hogy a méhem contraktilis?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok a méhszájam 3000. kicsit szurkál a hasam, de nem görcsölök, táppénzre kell mennem, eddig dolgoztam. mit kell tennem? pihenni? de mennyit? nem vagyok egy elfekvös tipus..2010. márc. 3. 16:45
1/7 anonim válasza:
A kontrakció latinul összehúzódást jelent, a contractilis meg azt, hogy összehúzódásra hajlamos.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm. és mit tehe4tek hogy ne huzodjon össze? a dokim azt irta a papirra hogy fenyegetö vetélés.
20 hetes vagyok és nagyon meg vagyok ijedve
2010. márc. 3. 16:51
3/7 anonim válasza:
bakker, a doki nem mondta, mit csinálj?
egy biztos: az idegeskedés nem tesz jót. szerintem erőteljes fizikai munkát semmiképp ne végezz.
4/7 anonim válasza:
Nem mondta a dokid??
Sok-sok magnéziumot szedj. MagneB6-ból 3x2 szemet simán. De az én dokim Magnesii Citricit írt fel receptre, így sokkal olcsóbb, mint a MagneB6, és dupla annyi magnézium van benne ráadásul.
5/7 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy most már ne dolgozzak, mert korházban dolgozom, hétfötöl táppénz, no-spa 3x1 és magne b6. ennyit mondott. de otthon mit csinálhatok?
2010. márc. 4. 08:00
6/7 anonim válasza:
Nospa 3X1?Nem normális az orvosod,szerintem keress inkább egy másik orvost!A magnézium az jó ötlet!Meg kímélni kell magadat és sokat pihenni!Meg orvost váltani!
7/7 anonim válasza:
keress másik orvost, ez tök lelkiismeretlen. és ne idegeskedj, és főleg ne mozogj annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!