Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes kismami vagyok, normáli...

7hetes kismami vagyok, normális, h a mellfeszülés naponta változik, illetve a hányás émelygés meddig lesz így?

Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen,normális. Én 6 hetes vagyok és nekem is miindig más. Fájni mindig fáj,csak van hogy elviselhető van amikor lüktet, szúr stb...Főként reggel amikor felkelek,és este mikor leveszem a melltartót. Az émelygések ha szerencséd van a 12 hét körül szünnek majd,nekem hála égnek eddig még nem volt. Kitartás és boldog babavárást!
2008. szept. 3. 07:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljesen változó, ki hogy éli meg a terhessége során. A többségnek 12. héttel elmúlnak a rosszullétei, csökken a mellfeszülés.

Az én példám: 10 hétig voltak rosszullétek, 14 hétig állandó mellfeszülés. Ez azóta is időközönként visszatér, elmúlik egészen mostanáig (31 hetes vagyok).

De nem törvényszerű, hogy nálad is így lesz!

Boldog babavárást és kitartást a rosszullétekhez!

2008. szept. 3. 08:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 7 hetes vagyok, és nekem nem fáj a cicim. Már én is megijedtem hogy baj van-e. Szerintem tök normális! Ne aggódj! Sok boldogságot!
2008. szept. 3. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!