Nem túl picike?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 6 hetes terhes vagyok, egy hete voltam dokinál akkor crl 2.3 mm volt. Ma ismét voltam, már vanszívműködés, de crl csak 3.6 mm. Nem kéne több legyen? Visszarendeltek 10 nap múlva újra.

2015. jún. 30. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10 Ezt gondold at meg egyszer!

Hogy lehetne 4 hetes? 4 hetesen meg petezsakor sem latni, nemhogy 3,6-os embriot!

Es akkor szerinted a mult heti uh-n 3 hetes volt, es 2,3 mm az embrio?

2015. júl. 1. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Nézd.. Az orvos az utolsó menstruációtól számolja, de lehet később volt peteérése,ami utalhat fiatalabb terhességre. Nem kell egyből lehurrogni ;)

Működik a pici szíve,tehát fejlődik,így nem kell egyből a legrosszabbat látni a dologban.

2015. júl. 1. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

#12, nem erted, amit mondok.

Igen, van olyan, hogy valakinek kesoi ovuja van, ezert a terhessege fiatalabb, mint amit az orvos szamol az utolso menses alapjan. De a kerdezo nem lehet fiatalabb, mint 6 hetes, ha mar egy hete is lattak az embriot uh-n!

Legkorabban 5 hetesen lathatnak embriot (bar zomeben ilyenkor meg csak petezsak lathato.) De tetelezzuk fel, hogy a kerdezonek mar 5 hetesen latszott az embrioja. Ez mult heten volt, akkor most 6 hetes. Ennel fiatalabb nem lehet.

2015. júl. 1. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

remélem segítettem!!

2015. júl. 1. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!