Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » C-2000-e méhszáj! 23 hetesen!...

C-2000-e méhszáj! 23 hetesen! Baj van?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a dokim C-2000-es méhszájt állapított meg! Azt mondta minden rendben, teljesen zárt! Amikor haza jöttem a neten keresgetni kezdtem és álltalában azt írják, hogy meg van rövidülve a méhszájam? Most akkor baj van? Sokat pihenjek? De ha baj lett volna szólt volna a dokim nem?

23+4h km

2015. jún. 30. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztosan szólt volna, és fekvésre ítélt volna. Az lenne baj,ha elkezdene nyílni. (Nekem 3100 volt annó a 30. héten, és az orvos pihenésre ítélt, mondván hogy nem jó, ha akár a belső méhszáj is elkezd kinyílni). Azért szedj sok magnéziumot elővigyázatosságból.
2015. jún. 30. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ahogy olvasgattam erről, a második trimeszter vége fele normális a kissé megrovidult méhnyak. Amíg zárt vagy addig nincs baj. Különben a dokid mondta volna, ha van.
2015. jún. 30. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Első terhességnél 25 hetesen, másodiknál 24 hetesen volt ilyen értékem. Nem kellett feküdnöm, az elsővel a 36. hétig dolgoztam úgy hogy 180 km-t ingáztam oda-vissza naponta. A másodikkal most 26 hetes vagyok és még mindig dolgozom (ugyan ott mint az elsővel, ingázok szintén ugyan annyit)
2015. jún. 30. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja az első gyerkőv a kiírt napon született
2015. jún. 30. 09:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen normális érték. Én már az elsőt is ilyen értékkel kezdtem (mivel hátrahajló méhem van) és a másodikkal is végig ilyen volt. Ez nem jelent semmit.

Teljesen normális.

2015. jún. 30. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem kezdettől fogva ennyi,és minden rendben volt,39.héten szültem,úgy hogy előtte két nappal még totálisan zárt voltam.nem kellett sem pihennem,sem semmi,teljesen aktív kismama voltam.Ez az érték pont olyan mint hogy valaki 55 kiló,más meg 75.Nem jelent semmit.
2015. jún. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!