Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok, mi lesz így velem a...

Lányok, mi lesz így velem a végére? 26 hkm vagyok és nagyon jönnek fel a kilók, már 8 kg-t híztam :- (

Figyelt kérdés
Induló súlyom sem volt kevés 170/65. Nem voltam émelygős, igy folyamatosan jöttek fel a kilók. Most voltunk nyaralni, de csak 1 hetet és 3 kg plusszal jöttem haza :-( Mi lesz így a végére? :-(
2015. jún. 29. 10:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ilyenkor nő legjobban a baba. (25-30 hét között 1 kilót hízik)Én most vagyok 24 hetes a második gyerkőccel, és hajszálra ugyanolyan ütemben hízok, mint az elsővel, bármit csinálok.Pedig minden egyes nap ráállok a mérlegre :-D

Az elsővel 10 kilót híztam a végére, amit se perc alatt leadtam (áfástul), de sok ismerősöm 15-20 kilókat is pillanatok ledobott szülés után. Főleg, hogy állítólag átlagban 6,6 kg plusz vizet tart vissza a szervezetünk a terhesség alatt (ezt most olvastam valami hiper-szuper kismama magazinban)

2015. aug. 3. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!