Ezek pozitívak? 2 éve várjuk a babát, mit gondoljak ezekről?
Figyelt kérdés
3 napja tesztelek ugyanazzal, de nagyon bizonytalan vagyok. (expect teszt)
Ez a tegnap előtti, 06.26 délutáni, a reggeli negatív volt.
Ez a tegnap reggeli teszt, 06.27:
Ezek meg a ma reggeliek:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 28. 07:43
1/19 anonim válasza:
Én azért mondanám negatívnak,mert ha az utolsó képet jól megnézed,akkor a kontroll csík körül is van egy halvány rózsaszín vastag sáv,és abban van benne a kontroll csík. A tesztcsíknál meg megvan a vastag halvány sáv,és ahol a sötét csíknak kéne lenni, ott szinte fehér. Feltölthetnéd összeszerelt állapotban is, hogy úgy milyen.
2/19 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ha egy teszt pozitív, akkor azt nem kell szétszedegetni, hogy láss valamit rajta, illetve nem raknád fel ide, mert látnád magad is. Mikor kell megjönnie?
4/19 anonim válasza:
Mi a pcsanak kell ennyi tesztet csinálni? Várj pár napot, aztán csinálj egyet. Nem hármat naponta.....
5/19 A kérdező kommentje:
Csak ma csináltam kettőt, pont azért hogy megnézzem az is olyan lesz-e, és eléggé hasonlítanak.
2015. jún. 28. 08:13
6/19 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem olyan fura a tesztcsík, én nem merem pozitívnak mondani. Szerintem két nap múlva csinálj egy másikat, ha addig nem jön meg, de ne ilyen fajtát.Amúgy mikor lenne esedékes a mensi?
7/19 anonim válasza:
Nem innék előre a medve bőrére, 4-5 nap múlva tesztelj megint, de van ott egy halovány csík.
8/19 anonim válasza:
Kedves 4-es valaszolo! A kerdes inkabb az hogy mi a pics..ak szolsz hozza a kerdeshez ha egy ertelmes valaszt nem tudsz adni. Alap hogy egy ember tudjon magan uralkodni es a kerdesre valaszolni.Also tagozat elso osztaly :D
9/19 anonim válasza:
A nem szétszedett tesztre azt mondanám, hogy pozitív, a szétszedettre már nem biztos..., mert olyan elmosódott.
Csinálj holnap reggeli pisiből egy egyszerű x-epil tesztet, az csak csík, nem tudod szétszedni. Ha nincs otthon, akkor rakd el az első pisit és később is meg tudod csinálni.
10/19 anonim válasza:
ma 08:09 Te meg mi a pcsának kell beleszóljál? Nem mindegy neked ki hány tesztet csinál?
Szerintem pozitív. Magától nem jelenik meg 3 különböző teszten ilyen csík, ha nincs baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!