Uh méret szerint aránytalan a baba méretei, volt valakinek?
Figyelt kérdés
BPD-je 35 hetesnek felel meg, a FL 32 hetesnek, pedig 37 hetes vagyok. Orvosom azt mondta hogy nem kell foglalkoznunk az ilyesmivel, pedig aggódom.2015. jún. 27. 18:12
1/4 anonim válasza:
Ezek csak becsült értékek. A doki mondta volna, ha baj van. Így tuti nincs, nyugi. :)
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem a bpd mindig 4 héttel nagyobb volt mint kellett volna..A combcsont meg a többi pedig korának megfelelő..Hát ritka formás Babám lett..Én is stresszbe voltam hogy milyen lesz, de itt csak milliméterek vannak, és hidd e nem lesz aránytalan..Az meg hogy Neked kisebbek a méretei a koránál sem jelent bajt, csak hogy valószínűleg nem fog olyan hatalmas súllyal születni..Barátnőm babájának méretei hasonlóak voltak 2850g-mal született, és ő is nagyon nagyon formás..
3/4 anonim válasza:
Nekem mindig kisebb a bpd és az fl is. Legutóbb 36+2 hetesen voltam uh-n, akkor volt a bpd-je 85mm. Nézegettem a neten, hogy 90-92 mm körül kellene lennie. De az orvosom nem mondta, hogy baj lenne. Szóval szerintem ne aggód:) Boldog babavárást, könnyű szülést :) 37 hkm
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, igaz hogy csak mm az eltérés, a táblázatban megnézem +/- 6 mm lehet az eltérés ami nem vészes.. úgyhogy kicsit megnyugodtam.
Az orvosom még nem mért becsült súlyt, és nem tudom mennyi súlyra számíthatom.
2015. jún. 27. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!