20 hetes kismama vagyok. Pajzsmirigy alul működése van valakinek, aki tud nekem tanácsot adni labor eredményben?
Szia!
Nem tudom, ez mennyiben segít neked. Én most 27 hetes kismama vagyok. Mindig is rendben volt a pajzsmirigyem, de a terhesség alatt ez megváltozott. Igaz nekem nem drasztikusan, a TSH-m jó: 2,2. De a T3 egy kicsit magasabb, a T4 meg alacsonyabb. ekem úgy derült ki, hogy mióta terhes vagyok, nagyon szapora a pulzusom, (100-110), ezért küldött el az orvos belgyógyra. De azt mondták ott, h a pulzus ilyenkor természetes hogy magasabb, meg a terhesség maga okozza a T3 és T4 "elmozdulását". Nekem mivel kicsi volt az eltérésem, nem kaptam rá gyógyszert, de havonta járok kontrollra és nézik. Voltam uh-n is, ami negatív volt. Nincs göb, vagy ilyesmi. Viszont, ha egy kicsit is jobban elmozdul gyógyszert kell szednem, mert az nekem se, meg a babának sem jó. De a gyógyszer nem árt! Sőt, rosszabb, ha baj van és nem szedsz! Az a káros a babára! Neked mit mondott az orvos? Gondolom itt már kell gyógyszer, mert a TSH magas, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!