Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14 hetes kismama vagyok.2...

14 hetes kismama vagyok.2 napja enyhe kevés barnás folyásom van. Ez mennyire normális? Vagy mit jelenthet? /Görcsölés nincs/

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 27. 06:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez a felelőtlenség netovábbja és soha nem fogom megérteni...

Mi az, hogy egyedül nem szívesen mennél be?

Lehet nincs baj, de mi van, ha van? A gyerekedről van szó! És a felelősségteljes szülővé válás már most elkezdődött...

Értem, hogy hányós vagy, én extrán az voltam, mégis 6 hetesen amikor bevéreztem, (pedig minimális volt) de gondolkodás nélkül rohantam az orvoshoz, aztán 32 hetesen úgy begörcsöltem, hogy ha rögtön kb nem vonszolom be magamat a kórházba (ne kérdezd honnan volt erőm, kegyetlen fájdalmam volt) akkor nem biztos, hogy bent tudják tartani és 32 hetesen megszületik...

Úgyhogy kapd össze magad és irány a doki...

2015. jún. 27. 08:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Jah és a barnás folyás egyébként vér és azt se értem, hogy tegnap, meg előtte se volt senki, aki bekisért volna?

Ne haragudj, hogy ezt írom, de biztos megértél az anyaságra, ha ilyen esetben inkább gyakorizol?

2015. jún. 27. 08:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Lehet hogy semmi baj, reméljük hogy így van, de a barnás folyás jelenthet bajt is ugyanis ahogy írta valaki előttem ez azt jelenti, hogy valami valahol vérzik, szóval a babád egészsége múlhat rajta, engem 10 ökörrel nem lehetne visszatartani, hiába hogy émelygős vagyok...ne viccelj már. Tényleg ülj taxiba, vagy ha nagyon aggódsz, hogy egyedül nem boldogulsz hívd el anyukádat, egy barátnődet, a szomszédot, mit tudom én... de menjél, lásson orvos mielőbb.
2015. jún. 27. 11:16
 14/18 A kérdező kommentje:
tegnap volt egy nagyon pici halvány... ezért nem is tulajdonitottam neki nagy jelentőséget. meg ma este is egy épp hogy látszó. és pl wc-zésnél a papíron se látszik semmi. Ezért nem is rohantam dokihoz. Ha nagyobb és erősebb nyilván bemegyek. És igen úgy gondolom megértem az anyaságra :) Ettől függetlenül felhívtam az orvosom aki azt mondta ha nem görcsölök és nem erős a barnázás akkor nem kell megijedni. Nincs baj. Csak ha erősebb és görcsöléssel jár akkor menjek hozzá. :) Köszönöm akik nem egyből támadtak hanem normálisan válaszoltak. :)
2015. jún. 27. 16:29
 15/18 A kérdező kommentje:
vagyis tegnapelőtt este és tegnap este. Bocs
2015. jún. 27. 16:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha rám gondolsz, hogy támadtalak (én írtam, hogy érett vagy e, meg az előtte lévő választ), akkor nem kell megsértődni, ha valaki keményebben, (de tisztelettel), csupán őszintén válaszol...

Továbbra is az a véleményem, hogy ha valaki gyereket vállal, gondolkodjon felelősségteljesen és felnőtt nőként (hiába terhes) tudjon már önálló lenni egy ilyen helyzetben, bármilyen émelygős is...

Bocs az őszinteségért, boldog bavavárást!

(Ha nem rám gondolt@l, sorry)

2015. jún. 27. 16:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem csak rád. De én is normálisan írtam le. Hogy mit szeretnék, és úgy gondolom felelősségteljes is vagyok, az hogy nem futok minden "kisebb" dologra az orvoshoz ez nem csak az émelygés és mert egyedül nem akarok miatt van. Valószínű ha nagyobb bajom lenne nem itt kérdeztem volna hanem az ügyeleten, de gondoltam megkérdezem a többi kismamát vagy anyukát, hátha valakinek volt már ilyen és tud vmi okosat mondani :) Amilyen aggódós vagyok én személy szerint (és mivel első baba lesz. Így minden új) minden kis rezdülésre futnék. De mondta az orvosom is hogy nem kell. Ezért kérdeztem előszőr mert alapjába véve jól vagyok :)
2015. jún. 27. 16:46
 18/18 A kérdező kommentje:
és köszönöm a jó kívánságokat! :)
2015. jún. 27. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!