14 hetes kismama vagyok.2 napja enyhe kevés barnás folyásom van. Ez mennyire normális? Vagy mit jelenthet? /Görcsölés nincs/
Ne haragudj, de ez a felelőtlenség netovábbja és soha nem fogom megérteni...
Mi az, hogy egyedül nem szívesen mennél be?
Lehet nincs baj, de mi van, ha van? A gyerekedről van szó! És a felelősségteljes szülővé válás már most elkezdődött...
Értem, hogy hányós vagy, én extrán az voltam, mégis 6 hetesen amikor bevéreztem, (pedig minimális volt) de gondolkodás nélkül rohantam az orvoshoz, aztán 32 hetesen úgy begörcsöltem, hogy ha rögtön kb nem vonszolom be magamat a kórházba (ne kérdezd honnan volt erőm, kegyetlen fájdalmam volt) akkor nem biztos, hogy bent tudják tartani és 32 hetesen megszületik...
Úgyhogy kapd össze magad és irány a doki...
Jah és a barnás folyás egyébként vér és azt se értem, hogy tegnap, meg előtte se volt senki, aki bekisért volna?
Ne haragudj, hogy ezt írom, de biztos megértél az anyaságra, ha ilyen esetben inkább gyakorizol?
Ha rám gondolsz, hogy támadtalak (én írtam, hogy érett vagy e, meg az előtte lévő választ), akkor nem kell megsértődni, ha valaki keményebben, (de tisztelettel), csupán őszintén válaszol...
Továbbra is az a véleményem, hogy ha valaki gyereket vállal, gondolkodjon felelősségteljesen és felnőtt nőként (hiába terhes) tudjon már önálló lenni egy ilyen helyzetben, bármilyen émelygős is...
Bocs az őszinteségért, boldog bavavárást!
(Ha nem rám gondolt@l, sorry)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!