Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 26. hetet kezdtem, nem baj...

A 26. hetet kezdtem, nem baj ha a babám ott rugdos?

Figyelt kérdés
Már szinte néha olyan mintha ki akarna bújni, kb egy-két hete csinálja ezt, már komolyan attól félek, hogy egyszercsak kidugja a lábát, nem tud ettől elrepedni a burok?
2008. szept. 2. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tud elrepedni a burok.Nagyon sokan erzzuk szerintem ezt.Eloszor en is kb 26 hetesen erezte,de szerintem kicsit elobb is es tegnap este is csinalta.Nekem mar be van fordulva de mikor nem volt akkor is volt ez az erzes.Kellemetlen de ha pozt valtassz,pl atfekszel a masik feledre vagy hatra fekszel megszunik..legalabb is nekem olyankor abbahagyja.
2008. szept. 2. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem is volt ilyen kb.ilyenkor mint neked.De már nem érzem ott lennt.Voltam uh-án ott mondták teljesen befordult,ebből gondolva én úgy gondolom azért éreztem akkor ott lennt mert abba az időbe fordult befelé :)

Minden jót

31hetes kismama

2008. szept. 2. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem aggodj!

Nekem is ott rugta es nem tudtam mi az. Aztan egyszer lattam uh hogy mit csinal epp es a dokival jot nevedtunk. Persze hogy befordult most meg egyfolytaban ott fejelget. Szoval aggodalomra nincs ok , ez teljesen normalis.

30 hetes kismami

2008. szept. 2. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor ezek szerint nem akar kijönni,legalábbis ez nem azért van..
2008. szept. 2. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a 25. hétben vagyok, és nekem is allandóan arra rugdal. Sokszor a hólyagomat is úgy eltalálja, hogy nem sok hiányzik a "balesethez". Újabban arra szokott rá, hogy a hátával nekifeszül a hasfalamnak és akkor kivehető a kis formája. Olyankor megsimizem, beszélek hozzá és egy darabig nyugi van :)

2008. szept. 3. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!