35-36. hétben ismét elkezdett fájni a mellem, ez vajon összefügg a tejermeléssel vagy esetleg a szülés beindulásával?
Figyelt kérdés
Most vagyok 37+2, azért érdekes számomra, mert az első 12 hétben nagyon érzékenyek voltak a melleim, utána ez teljesen elmúlt és 2 hete újrakezdődött. Már akkor is nagyon kellemetlen volt, de nem gondoltam, hogy szülés/szoptatás előptt ugyanilyen lesz. Aggódom picit, hogy biztos nagyon kellemetlen lesz így szoptatni, pedig semmi pénzért nem hagynám ki.2010. márc. 2. 14:15
1/4 anonim válasza:
jaja,én is ugyan így vagyok ezzel.alig birok hozzá érni,főleg este fáj...és reggelre foltos is a pizsi.csepeg a tejem.első babám nekem is.könnyű szülést35km
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem csöpög még, emiatt is furcsálltam. :) De azért köszi a választ és Neked is könnyű szülést és jó babázást!
2010. márc. 2. 16:25
3/4 anonim válasza:
Nekem terhesség elején nem volt érzékeny a mellem,de most 37 hetesen kicsit néha sajog,bizsereg,kemény.
Nekem is szivárog néha a tej,de az elsőnél is így volt.
Szerintem a tejtermeléssel lehet összefüggésben.
Bár nekem már néhány napja jósló fájásaim is vannak,és megjön érzésem.Akkor is szokott feszülni a mellem,lehet,hogy a szülés közeledtét is jelzi?Nem tudom.
4/4 anonim válasza:
első vagyok,én szoktam masszírozni is és az segít...amikor megszülsz akkor is masszírozni kell mert becsomósodhat és tejlázat kapsz.ezt anya mondta..de azért szorítok értünk h rendben legyen minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!