Biztos tudni fogom, hogy ez a magzatvíz?
Figyelt kérdés
Napi min. 3l ásványvizet iszom + kis üdítő, tej..., emiatt óránként legalább 3-4-szer megyek wc-re. Észre fogom venni, ha esetleg egy ilyen alkalommal a magzatvíz is távozik?2008. szept. 2. 15:59
1/3 anonim válasza:
A magzatvíz nem a wc-n fog távozni,ha elkezd szivárogni akkor a hüvelyből folyik,átlátszó,kissé nyálkás.Nem lehet mással összetéveszteni.Ha csak szivárog eltart egy darabig,de van akinek elmegy hirtelen az pedig nagyon sok víz és egy kis pukkanást fogsz érezni.Tehát csak észreveszed hogy v.mi a hüvelyedből folydogál.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt tényleg észreveszem:)
2008. szept. 2. 16:29
3/3 anonim válasza:
azt ne aggodj tudni fogod!!! egy reszt mert az alltalaban szakad kifele, es hallani kell egy kis pukkanast, masreszt azt nem birod visza tartani es megallas nelkul jon!nekem kipukkasztottak, fekudtem aztan ereztem meg bugyant valami azt hittem bebisiltem:) mert elotte nagyon megtagitott az orvosom es rettenetesen fajt! de felallitottak es magzatviz ment el omlott kifele!:)
konnyu szulest kivanok es sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!