Május 24. re van valaki ki irva győrben?
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 10:30
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én 30-ra vagyok kiírva...:) Lehet hogy találkozunk majd:)
2/6 A kérdező kommentje:
szia:) örülök neked.kihez jársz dokihoz hátha ott is összefutunk:) éb a bem térre stummer dr hoz.tudod már mit vársz?mekkora a pocid?
2010. márc. 3. 09:33
3/6 anonim válasza:
Én a Dúcz Renéhez járok.Nekünk azt mondták hogy kislány lesz,de elég sokat kellett küzdenie a dokinak míg meg tudta mondani,úgyhogy majd a legközelebbi uh-n szerintem biztosra tudunk majd menni:) A pocakom pár hete "rohamosan" el kezdett nőni,és már hatalmas.(legalábbis szerintem :) )
És Ti hogy vagytok?
4/6 A kérdező kommentje:
szia én stummer jánoshoz járok. én nagyon sokat hiztam már 16 kg nál járok és vizesedek.szóval nem tul jó.tegnap voltam a dokinál képzeld lefagytam aztmondta mivel szeretnék érzéstelenitést kérni ami elvileg járnia kéne aztmondta hogy nem szokott lenni a kórháznak vagy külön megveszem vagy ha meg is veszem nem lesz aki majd beadja stb..hát megvagyok ilyedve te mit tudsz róla mert ez hihetetlen hogy egy ekkora kórház és nem lehet kérni azt ami alanyi jogon kéne hogy járjon de ha pénzt villantasz máris van.tövényes az ilyen??
2010. márc. 4. 07:48
5/6 anonim válasza:
Szia!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Igazából ennyit tudok az Eda-val kapcsolatban (ezt a kérdést én tettem fel :)
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy törvényes e ez így,de sok mindent akkor nem tehetünk.Akkor maradok a vízben vajúdásnál,valahogy majd csak túléljük :)
Könnyű szülésünk lesz ... tuti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!