Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyivel lenne jobb, ha...

Mennyivel lenne jobb, ha végig pihenném a terhességemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rólam tudni kell,hogy mindig is örökmozgó voltam, és sose tudtam a fenekemen ülni egy helybe.

Ezt úgy képzeljétek, hogy nekiállunk a férjemmel filmetnézni, és ha érdekel is a film, unatkozok.10.perc után már jár az agyam, hogy mit tudnék csinálni, és nekiállok közbe vasalni, vagy zoknit párosítani... A párom ilyenkor jajgat, és fogja a fejét, hogy nem tudok soha pihenni.. de ebbe nem fáradok el.

Szeretem a rendet, de nem vagyok azért rend mániás, de úgy érzem, amíg meg tudom csinálni addig meg is kell!

5 hónapos terhes vagyok, semmi gond nem volt a terhességemmel,és most se tudok nyugodtan lenni egy helybe sokáig. Itthon vagyok, itthon dolgozok, de az csak napi 3-4 óra ( és akkor ülnöm kell végig)

egyszerűen úgy érzem, nem beteg vagyok, csak kisbabát várok, és ugyanúgy vezetem a háztartást, és főzök majdnem minden nap.

Amire figyelek, hogy nem emelek sokat soha,és azért 1-fél óránként leülök pihenni.

Viszont az egész család támad hogy nem vagyok normális...

De nem nekem kéne éreznem ha nem bírnám ezeket megcsinálni? volt már olyan hogy éreztem nap végére, hogy "na, ma kicsit túlpörgettem magam" és akkor kicsit többet pihentem. de 2 hete ablakot mostam, az egész család nekem esett hogy MINEK? Miért nem bírok nyugton lenni? de miért kéne? hát tudom hogy a férjem segít amiben csak tud, de ha itthon vagyok, és semmi bajom, miért ne csinálhatnám a dolgokat?

Tegnap pedig függönyöket szedtem le-mostam-tettem vissza, és a szüleim majdnem elájultak, hogy 5 hónapos terhesen állok létrára? ( 4.fok, kis fém létrát képzeljetek el)

Nem tudom velük megértetni hogy Nem beteg vagyok! elhiszem hogy féltenek, és jót akarnak, de már annyira nyomorultnak érzem magam hogy állandóan ezt kell hallgatnom.

később biztosan lesz olyan hogy nehezebben fogom ezt bírni, akkor majd máshogy lesz...de ezt nem nekem kell éreznem?

2015. jún. 23. 08:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó ha nincs semmi panaszod csináld, de azért ne erőltesd magad nagyon pihensz egyet utána megint csinálsz valami utána megint pihensz. de létrára ne mássz :)
2015. jún. 25. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!