Van kedvetek tippelni?
Bocsi a képet hülyén vágtam le, de nem akartam, hogy minden más a szobában benne legyen :)
Lecsúszott a fenekem :D ezen jót nevettem már bocs :D azért kíváncsi lennék a te alakodra :D egyébként 56 kiló vagyok, és ha nem tűnik fel, a ruha mell alattig érő, ezért látszódhat úgy, hogy lecsúszott a fenekem, de ne aggódj, nincs kipárnázva és implantátum sincs benne, ami elcsúszott volna ;)
Köszönöm az értelmes válaszokat, és annak külön, aki szerint csinos vagyok :)
A képben volt egy kis trükk, kíváncsi voltam, ki mit lát, ugyanis még csak 15 hetes vagyok! :) Tegnap esküvőn voltam, utána jól bekajáltunk és mikor hazaértem, meglepődtem, mikor a tükörbe megláttam magam :) barátnőm 25 hét körül nézett így ki :) nem értettem miért pásztázza mindenki a hasam, meg miért mondják, hogy jól megnőtt, amikor még alig látszik, de hát ezért. Ma reggelre meg olyan lapos, hogy nem is látni :)
:D
17 hetesen voltam esküvőn, akkor én is 25 hetesnek néztem ki, reggelente a hasam meg 20 hetesen is majdnem lapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!