Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Állandóan álmos vagyok, alig...

Állandóan álmos vagyok, alig van energiám. Mit tegyek? 11 hetes

Figyelt kérdés
Üdv. Alig tudom elvégezni az itthoni feladataimat ugyanis állandó álmosság és fáradtság gyötör. Más is így van ezzel?
2015. jún. 20. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:

En az elso 14 hetet ataludtam. :)

Nyugi, par het utan ujra energikusabb leszel.

32 hkm

2015. jún. 20. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Tenni annyit tudsz, hogy pihensz amennyit bírsz! Én mióta terhes lettem 9kor már ágyban vagyok és reggel 7ig ki sem kelek. Most, hogy szabin vagyok 11től 3ig is van hogy le kell dőlnöm egy "kicsit". Szerencsére a párom roppant figyelmes megcsinál minden házimunkát, ami nem fért bele a délelőttömbe. (délután ugyanis végig émelygek és hányok). Remélem nemsokára vége lesz ennek az időszaknak! :) Kitartást Neked is!

13+2 hkm

2015. jún. 20. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, nagyon rossz volt. Alig bírtam fent lenni. Aztán 12 hetes korom után fokozatosan egyre jobb lett.

Pihenj amennyit tudsz..

2015. jún. 20. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen én is így voltam vagyok, bár már nem alszok egész nap :D
2015. jún. 21. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én az első pár hétben annyira fáradt voltam, hogy egy mosogatás után minimum egy órás szundi következett. Nem akartam elhinni, hogy ez a kis emberke így le tudja szívni az energiámat. Aztán idővel egyre könnyebbek lettek a nappalok, de van, hogy még ma is alszok ebéd után egy kiadósat. Mostanában legfőképpen azért mert képes hajnali 1-ig is ébren tartani a mocorgásával. Üdv. 23hkm
2015. jún. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!