Pesten a Sárkánycenterben vagy az Ázsia centerben lehet venni kismamanadrágokat? Vagy hol lehet, ahol nem 10.000 ft-ok a gatyók?
én 8000ért vettem, a felsőket meg 3000 ert, mondjuk
mindegyik nagyon jo minosegu volt, és a felsők olyanok, hogy később is viselhetem. a páromnak meg pont ilyen nadragja van (anyag, szin)és ő valami 15ezerert vette.
(Es ez a nadrag olyan, hogy "velem nő", szoval nem kell másikat venni, ha nem akarok, ráadásul jó lesz télen is)
Szerintem a nadrag tipikusan olyan, amiből megéri jó minőségűt, kényelmeset venni, mert én pl nagyon éreztem, amikor nem volt jo.
ez az oldal alapjan gondoltam elmegyek a kálvinra, ott két kismama bolt is van, "sajnos" csak a maternáig jutottam, rém kedves az eladó, most épp 60-80%os akció van, szerintem less be. Ha meg nem tetszik, vagy tul draganak talalod, nezz szet a felirt boltokban :D
Sajnos ahogy tapasztaltam, a jó melltartók drágábbak, mint a nadrágok :S es abból raadasul tobb is kell. (85bről 90e lettem, és most vagyok 14 hetes, mi lesz meg itt, ra se merek gondolni). szoval abbol is olyat vettem, ami terhes ÉS szoptatósmelltartó egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!